reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

Dawno mnie tu nie bylo. Raptem kilka dni.
No wiec tak w sobote Ewka zaliczona, wczoraj tez, niedziela jak zwykle w plecy...
Za to waga rosnie. Dzis po sniadaniu 62,2kg czyli 4,2 na plusie w porownaniu do wagi sprzed porordu. Masakra :(
Ale to moja wina bo ostatnio ukrecilam dwa ciasta i nie potrafie im sie oprzec... eh...
Dzis w planach oczywiscie Ewcia.

Milego dnia wszystkim cwiczacym i zamierzajacym cwiczyc :)

reklama
Dziewczyny cwiczące 6W jak Wam idzie?:) bo ja zamierzam zaczac i...dotrwac do konca. Moj M jak to uslyszal to ze smiechem stwierdzil ,ze nie dam rady:wściekła/y:To ja mu na to ze zloscia ,ze jeszcze zobaczy i bedzie mu glupio, w ramach motywacji kazalam mu sie zalozyc ze mna o dwie stowki:-D:-D klamka zapadla, musze mu pokazac!:-D zaczne chyba od nastepnego tygodnia bo w weekend mam zjazdy na uczelni

no to ja zaczynam z Toba ;) a ze zdjeciami to po 1 wiekszosc dziewczyn ma rozstepy wiec chyba nie ma sie czego wstydzic, ale wiadomo ze jest to duzy dyskomfort. ja do szostki podchodzilam 4 razy, raz wytrzymalam 3tyg ;) i z doswiadczenia wiem,ze warto dla samej siebie zrobic zdjecie przed i uaktualniac co tydzien zeby widziec efekty i sie tym motywowac :) wiec dla samej siebie uwiecznij to wydarzenie :p ja juz po tygodniu zaczynalam widziec zarys tego co wypracowalam :)

A u mnie dzis na wadze znow pol kg wiecej.No od niedzieli uzupelnialam utracone kal.No i efekt jojo.Pol kg schudlam ,kg nadrobilam.Nigdy jeszcze nie mialam tak wysokiej wagi,pomijajac oczywiscie ciaze.Ok no to przyznam sie ile waze 78:zawstydzona/y:po porodzie wazylam 75 wiec juz 3 kg w plecy.Musze napisac sobie chyba jakies karteczki z motywacja bo nic z tego nie bedzie.Brzuch mam nadal jak 6 mies a iektore z takim do porodu szly.Mam problem z zimowymi kurtkami.Na wystajacym brzuchu nie chca sie dopiac.Mam wrazenie ze wczesniej mniejszy juz byl bo dopinalam niektore kurtki.No pewnie te 3 kg poszly w brzuch.Tradycyjnie.Moglyby w cycki ,przynajmiej bylby jakis pozytek

Ostatnia edycja:
reklama
mi tez wszystko idzie w brzuch i nogi...a mogloby w tylek :-p taki fetysz mojego M ;-) ja na szczescie kurtke na zime juz mam i w sumie wszystko po ciazy spadlo...waga 52, 3kg wiecej niz przed ciaza wiec zostaje mi tylko ten flaczek na brzuchu wymodelowac zeby tak nie zwijal sie jak siedze :happy2: a doti myslalas o pasie sciagajacym? super sprawa...gdyby nie on to pewnie dalej by mi brzuch troche wystawal i oponka po cesarce nad rana szybko by mi nie zeszla bez niego :)

Do góry