reklama
Super K& 3 kg w ciagu tygodnia to bardzo duzo.Tak trzymaj .Pamietam ze z Luizka tez tak szybko chudlam mimo obzerania sie a teraz lipa.Mam jakis pas i majty wysokie sciagajace ale jakos nie bardzo wierze w dzialanie.Jeszcze gdybym byla dopiero z mies po porodzie to moze cos by pomogly a tu juz 4
k8libby super! Gratuluję Wynik godny pozazdroszczenia.
Ja się nie mogę jakoś zabrać za jakiekolwiek ćwiczenia...Sama siebie nie poznaję. Zawsze taka aktywna byłam, jak nie ścianka, to bieganie, jak nie bieganie, to ćwiczenia w domu obowiązkowo codzienne, a teraz...Godzina 21, a ja ledwie dycham i odpływam pod kocem przed TV na kanapie. Nie ma mowy, żebym się zwlokła. Spacer do łazienki jest wyzwaniem. Masakra
Tym niemniej z Manią na rękach jakoś zrzuciłam te ciążowe kilogramy. Zostało jeszcze trochę nadprogramowych sprzed ciąży, ale coś czarno widzę wyszczuplenie
Ja się nie mogę jakoś zabrać za jakiekolwiek ćwiczenia...Sama siebie nie poznaję. Zawsze taka aktywna byłam, jak nie ścianka, to bieganie, jak nie bieganie, to ćwiczenia w domu obowiązkowo codzienne, a teraz...Godzina 21, a ja ledwie dycham i odpływam pod kocem przed TV na kanapie. Nie ma mowy, żebym się zwlokła. Spacer do łazienki jest wyzwaniem. Masakra
Tym niemniej z Manią na rękach jakoś zrzuciłam te ciążowe kilogramy. Zostało jeszcze trochę nadprogramowych sprzed ciąży, ale coś czarno widzę wyszczuplenie
gosha_88
Fanka BB :)
melduje sie skruszona, ze spuszczonym łbem, że w tym tyg nie ćwiczyłam ani jeden raz....wstyd... wiem że to żadne wytłumaczenie, bo sama nie jestem z niego zadowolona, ale dzieci dawały mega w dupe- to jeden, a dwa że sie oziębiło i od razu znów mnie zaczęło łupać w krzyżu i znowu mam z jednej str wcięcie w tali na 20cm a zdrugiej płasko :/ jakby mnie jakiś ortopeda zobaczył to by sie załamał.....
za to jakoś apetyt mi zmalał i jem ledwo co, schudłam 1,5kg z tego... ale co z tego jak to niezdrowo zrzucone kg....
za to jakoś apetyt mi zmalał i jem ledwo co, schudłam 1,5kg z tego... ale co z tego jak to niezdrowo zrzucone kg....
M
milionka
Gość
ehhh a ja ani nie ćwicze, ani nie chudne i się obżeram ale nie ma masakry wchodzę w 44 a przed ciążą było 42
a imię jego 44... Milionka to też mój rozmiar obecnie przed ciążą też 42, ale w sumie we wszystkie rzeczy przed ciążowe wchodzę, ze spodniami większy problem, bo fałda brzuszna mi przeszkadza i jest niewygodnie
Agnes92
K4rol4 ja zaczynam dziś wieczorem,jak M wroci z pracy ,zeby mi potem nie gadal ,że oszukuję zrobię zdjęcie przed cwiczeniami i postaram się wrzucić jutro fotkę A Ty jak zdecydowana??;-)
reklama
k4rol4
a ja dzisiaj dopiero zagladam do watku...zdecydowana i gotowa na drugi dzien choc nie wiem czy jakies zakwasy sie nie pojawia tez jutro fotke wrzuce jak cos
Podziel się: