reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

a ja stosuje dietę ŻP, bez kolacji i słodyczy i przez tydzień straciłam 3kg. Nie ćwiczę codziennie, bo nie chce mi się, ale dużo spaceruję z młodym w chuście, więc przy obciążeniu, to też sporo daje :)

reklama
Super K& 3 kg w ciagu tygodnia to bardzo duzo.Tak trzymaj .Pamietam ze z Luizka tez tak szybko chudlam mimo obzerania sie a teraz lipa.Mam jakis pas i majty wysokie sciagajace ale jakos nie bardzo wierze w dzialanie.Jeszcze gdybym byla dopiero z mies po porodzie to moze cos by pomogly a tu juz 4

k8libby super! Gratuluję :tak: Wynik godny pozazdroszczenia.

Ja się nie mogę jakoś zabrać za jakiekolwiek ćwiczenia...Sama siebie nie poznaję. Zawsze taka aktywna byłam, jak nie ścianka, to bieganie, jak nie bieganie, to ćwiczenia w domu obowiązkowo codzienne, a teraz...Godzina 21, a ja ledwie dycham i odpływam pod kocem przed TV na kanapie. Nie ma mowy, żebym się zwlokła. Spacer do łazienki jest wyzwaniem. Masakra :cool:

Tym niemniej z Manią na rękach jakoś zrzuciłam te ciążowe kilogramy. Zostało jeszcze trochę nadprogramowych sprzed ciąży, ale coś czarno widzę wyszczuplenie :-p

melduje sie skruszona, ze spuszczonym łbem, że w tym tyg nie ćwiczyłam ani jeden raz....wstyd...:zawstydzona/y: wiem że to żadne wytłumaczenie, bo sama nie jestem z niego zadowolona, ale dzieci dawały mega w dupe- to jeden, a dwa że sie oziębiło i od razu znów mnie zaczęło łupać w krzyżu i znowu mam z jednej str wcięcie w tali na 20cm a zdrugiej płasko :/ jakby mnie jakiś ortopeda zobaczył to by sie załamał.....

za to jakoś apetyt mi zmalał i jem ledwo co, schudłam 1,5kg z tego... ale co z tego jak to niezdrowo zrzucone kg....

a imię jego 44... Milionka to też mój rozmiar obecnie :-p przed ciążą też 42, ale w sumie we wszystkie rzeczy przed ciążowe wchodzę, ze spodniami większy problem, bo fałda brzuszna mi przeszkadza i jest niewygodnie :eek:

Weekend to cwiczeniowa posucha :/ jakos niby wiecej osob moze zajac sie mlodym, ale pocwiczyc nie ma kiedy. Za to ciasto ukrecilam, i owszem :/ grrrrr ja glupia!!!!

PS. przepis na ciasto wrzuciłam na bloga ;)

Ostatnia edycja:
K4rol4 ja zaczynam dziś wieczorem,jak M wroci z pracy ,zeby mi potem nie gadal ,że oszukuję:-D zrobię zdjęcie przed cwiczeniami i postaram się wrzucić jutro fotkę;) A Ty jak zdecydowana??;-)

reklama
Do góry