reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

reklama
A u mnie szok, wczoraj na wadze już 49, 1 kg mniej niz przed ciąża, a diety zadnej. Jem jak zawsze przed ciążą czyli zdrowo i smacznie.

Ok, zrozumiałam:-) A mój M ma benefita na wszytko w Krakowie i teraz mnie namawia żebym jak wcześniej chodziła na spinning w weekendy, a mi się nie chce wolę spacer z małą niż siedzieć na rowerkach.

A ja dzis zamiast Ewki cwiczenia ze szczotka, scierka i mopem. Kolejne ogledziny Maluszka i znow trzeba wszytsko bardziej ogarnac. Mogliby wszyscy przyjsc po prostu jednego dnia :rofl2:

edit: A jednak udalo mi sie zaliczyc cwiczenia. !7.10 niestety juz nie, a dzis chyba tez nie dam rady...

Ostatnia edycja:
No to ja wreszcie postanowiłam coś ze sobą zrobić.. tzn. postanowienie jest już od dawna :-D, już chyba ze trzy razy miałam zaczynać, ale może tym razem w końcu się uda. Bo w ostatnim czasie zamiast schudnąć to ja przytyłam :baffled:
Wczoraj były pierwsze ćwiczenia, dziś postaram się ruszyć z Ewką :-) Boshe, jaką ona ma figurę :szok:
No i od dzisiaj jestem na diecie south beach :tak: To jedyna jaką jestem w stanie wytrzymać :-p

Exotic Ty chyba pisałaś, ze ją zaczynasz? Jak ci idzie?

reklama
Do góry