reklama
A ja dzis zamiast Ewki cwiczenia ze szczotka, scierka i mopem. Kolejne ogledziny Maluszka i znow trzeba wszytsko bardziej ogarnac. Mogliby wszyscy przyjsc po prostu jednego dnia
edit: A jednak udalo mi sie zaliczyc cwiczenia. !7.10 niestety juz nie, a dzis chyba tez nie dam rady...
edit: A jednak udalo mi sie zaliczyc cwiczenia. !7.10 niestety juz nie, a dzis chyba tez nie dam rady...
Ostatnia edycja:
cornelka
Fanka BB :)
No to ja wreszcie postanowiłam coś ze sobą zrobić.. tzn. postanowienie jest już od dawna , już chyba ze trzy razy miałam zaczynać, ale może tym razem w końcu się uda. Bo w ostatnim czasie zamiast schudnąć to ja przytyłam
Wczoraj były pierwsze ćwiczenia, dziś postaram się ruszyć z Ewką :-) Boshe, jaką ona ma figurę
No i od dzisiaj jestem na diecie south beach To jedyna jaką jestem w stanie wytrzymać
Exotic Ty chyba pisałaś, ze ją zaczynasz? Jak ci idzie?
Wczoraj były pierwsze ćwiczenia, dziś postaram się ruszyć z Ewką :-) Boshe, jaką ona ma figurę
No i od dzisiaj jestem na diecie south beach To jedyna jaką jestem w stanie wytrzymać
Exotic Ty chyba pisałaś, ze ją zaczynasz? Jak ci idzie?
malinka1980
Dziewczęta, a o co chodzi z tą Ewką?
malinka1980
malinka, to Ewa Chodakowska. Męczy kobiety codziennie podczas Pytania na Śniadanie. Ma cudowną figurę. Nie cierpię jej za to .
to jutro zerknę
reklama
Podziel się: