reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

reklama
ja od początku miesiąca steper a od dzisiaj Ewka, zrobiłam wszystko co na Youtubie tak by ogarnąć o co chodzi, poza ćwiczeniem, gdzie się za bardzo podskakuje bo jednak po cc jeszcze wolę nie robić takich akrobacji :D
energii mam po tym dużo, ale ogólnie to forma moja do niczego, one na ekranie zasuwały a ja niektórych pozycji nie byłam w stanie zrobić bez zachwiania, więc robilam wolniej.
Jutro powtórka.

edit: obejrzałam te ćwiczenia z pdf, jakieś trudniejsze mi się wydają, wolę te z youtube :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja od jutra zaczynam diete south beach , wczoraj juz kupilam wszytkie produkty potrzebne i zamierzam zgubic 10 kilo w normalnym i zdrowym tempie.;)

Ja po ćwiczeniach dzisiaj, czuje sie super, fajną energie sie czuję jak sie tak chwilę powysila:tak:
polisia ja robię te cwiczenia z pdf, ale mam mega problem z jednym, tzn z takim leżeniem na boku na jednej ręce, albo cienki bolek ze mnie albo jakaś pokrzywiona jestem bo nie umiem sie tak położyć i koniec:baffled:

exotic kiedyś sie odchudzałam z SB, super dietka, chyba najsensowniejsza z tych odchudzających, zdrowa, nie wyniszcza jak ten durny Dukan. Ja schudłam na niej 6kg tyle ile chciałam, potem mi 2 wróciły ale to dlatego że przestałam siie stosować do jakichkolwiek zaleceń. Polceam ci forum gazety.pl dot. tej diety, są tam ludzie którzy stosują ją i po parę lat, dużo wskazówek można znaleźć:tak: No i powodzenia;-)

Exotic ja na South Beach schudłam 18 :) ale wróciło w ciągu 3 lat i za drugim razem już nie zadziałała.Metabolizm nie dał się zrobić w balona

U mnie tydzien na diecie hedonistycznej ale chyba nie schudłam ale olewam ważne, że zdrowa może mój metabolizm potrzebuje więcej na rozkręcenie

ja sie cholera musze zabrac za diete zdrowa, ale zeby schusc jednak. bylam dzis na zakupach, szukalam kurtki, masakra, we wszystkich trendi fasonach wygladam jak ludzik michelina :no:

Ja nic nie chudne ,ewentualnie tyje.Ze slodkim przystopowalam ale to nic mi nie daje.Cwiczyc jakos mi sie nie chce.Zerkelam na ta wasza Ewke.nie mam sily po calym dniu na takie cwiczenia.Rano odpada bo nie mam czasu.Heh ale patrzec na siebie nie moge i mam tylko jedne spodnie do chodzenia.Pozostale czekaja na lepsze czasy.Trudno,bede w tych jednych chodzic na okraglo ,drugich w tym rozmiarze nie mam zamiaru kupowac:baffled:Ludziska mnie denerwuja,bo nieraz mama mowi ze ktos mnie widzial,gdzies tam i mowil jej ze brzuch mi zostal,ze grubiutka teraz jestem itd i to juz z 5 osob kuzwa.

Ostatnia edycja:
u mnie wczoraj Ewka polegla, a byly takie wielkie plany, nawet biegac chcialam w weekend. Niestety chyba latwiej mi jest wygospodarowac ten czas na cw jak jestem sama w domu, bo wczoraj oczywiscie troszke ludzi sie przewinelo, szybki wyjazd do jyska, i caly dzien mija w mig.
Takze porazka po calosci. Dzis zamierzam zajac sie Ewka jak tylko Junior zechce sie zdrezmnac, ale podejrzewam ze z 2 godz jeszcze poczekam :)

reklama
Do góry