reklama
P
polisia
Gość
ja od początku miesiąca steper a od dzisiaj Ewka, zrobiłam wszystko co na Youtubie tak by ogarnąć o co chodzi, poza ćwiczeniem, gdzie się za bardzo podskakuje bo jednak po cc jeszcze wolę nie robić takich akrobacji
energii mam po tym dużo, ale ogólnie to forma moja do niczego, one na ekranie zasuwały a ja niektórych pozycji nie byłam w stanie zrobić bez zachwiania, więc robilam wolniej.
Jutro powtórka.
edit: obejrzałam te ćwiczenia z pdf, jakieś trudniejsze mi się wydają, wolę te z youtube
energii mam po tym dużo, ale ogólnie to forma moja do niczego, one na ekranie zasuwały a ja niektórych pozycji nie byłam w stanie zrobić bez zachwiania, więc robilam wolniej.
Jutro powtórka.
edit: obejrzałam te ćwiczenia z pdf, jakieś trudniejsze mi się wydają, wolę te z youtube
Ostatnio edytowane przez moderatora:
gosha_88
Fanka BB :)
Ja po ćwiczeniach dzisiaj, czuje sie super, fajną energie sie czuję jak sie tak chwilę powysila
polisia ja robię te cwiczenia z pdf, ale mam mega problem z jednym, tzn z takim leżeniem na boku na jednej ręce, albo cienki bolek ze mnie albo jakaś pokrzywiona jestem bo nie umiem sie tak położyć i koniec
exotic kiedyś sie odchudzałam z SB, super dietka, chyba najsensowniejsza z tych odchudzających, zdrowa, nie wyniszcza jak ten durny Dukan. Ja schudłam na niej 6kg tyle ile chciałam, potem mi 2 wróciły ale to dlatego że przestałam siie stosować do jakichkolwiek zaleceń. Polceam ci forum gazety.pl dot. tej diety, są tam ludzie którzy stosują ją i po parę lat, dużo wskazówek można znaleźć No i powodzenia;-)
polisia ja robię te cwiczenia z pdf, ale mam mega problem z jednym, tzn z takim leżeniem na boku na jednej ręce, albo cienki bolek ze mnie albo jakaś pokrzywiona jestem bo nie umiem sie tak położyć i koniec
exotic kiedyś sie odchudzałam z SB, super dietka, chyba najsensowniejsza z tych odchudzających, zdrowa, nie wyniszcza jak ten durny Dukan. Ja schudłam na niej 6kg tyle ile chciałam, potem mi 2 wróciły ale to dlatego że przestałam siie stosować do jakichkolwiek zaleceń. Polceam ci forum gazety.pl dot. tej diety, są tam ludzie którzy stosują ją i po parę lat, dużo wskazówek można znaleźć No i powodzenia;-)
kakakarolina
Fanka BB :)
Exotic ja na South Beach schudłam 18 ale wróciło w ciągu 3 lat i za drugim razem już nie zadziałała.Metabolizm nie dał się zrobić w balona
U mnie tydzien na diecie hedonistycznej ale chyba nie schudłam ale olewam ważne, że zdrowa może mój metabolizm potrzebuje więcej na rozkręcenie
U mnie tydzien na diecie hedonistycznej ale chyba nie schudłam ale olewam ważne, że zdrowa może mój metabolizm potrzebuje więcej na rozkręcenie
weronkazzz
tulęTolę
ja sie cholera musze zabrac za diete zdrowa, ale zeby schusc jednak. bylam dzis na zakupach, szukalam kurtki, masakra, we wszystkich trendi fasonach wygladam jak ludzik michelina
Ja nic nie chudne ,ewentualnie tyje.Ze slodkim przystopowalam ale to nic mi nie daje.Cwiczyc jakos mi sie nie chce.Zerkelam na ta wasza Ewke.nie mam sily po calym dniu na takie cwiczenia.Rano odpada bo nie mam czasu.Heh ale patrzec na siebie nie moge i mam tylko jedne spodnie do chodzenia.Pozostale czekaja na lepsze czasy.Trudno,bede w tych jednych chodzic na okraglo ,drugich w tym rozmiarze nie mam zamiaru kupowacLudziska mnie denerwuja,bo nieraz mama mowi ze ktos mnie widzial,gdzies tam i mowil jej ze brzuch mi zostal,ze grubiutka teraz jestem itd i to juz z 5 osob kuzwa.
Ostatnia edycja:
u mnie wczoraj Ewka polegla, a byly takie wielkie plany, nawet biegac chcialam w weekend. Niestety chyba latwiej mi jest wygospodarowac ten czas na cw jak jestem sama w domu, bo wczoraj oczywiscie troszke ludzi sie przewinelo, szybki wyjazd do jyska, i caly dzien mija w mig.
Takze porazka po calosci. Dzis zamierzam zajac sie Ewka jak tylko Junior zechce sie zdrezmnac, ale podejrzewam ze z 2 godz jeszcze poczekam
Takze porazka po calosci. Dzis zamierzam zajac sie Ewka jak tylko Junior zechce sie zdrezmnac, ale podejrzewam ze z 2 godz jeszcze poczekam
reklama
Podziel się: