LeRemi ja przetrwałam tylko 5 dni na A6W, ale to przez moje zmęczenie muszę to odłożyć na lepszy okres, a brzuch mi sam z siebie spadł, mniej jem, co chwila biegam za Laurą, odkurzam 2 razy dziennie, bo po Laurce jest masakra, do tego ciągłe wystawianie jej na nocnik, jak nie zdąży (dzisiaj było 2 razy), to muszę podłogę z mopować, bo mi siki roznosi, do tego Nina cyc i jakoś samo leci, widzę, że schudłam, ale i miarka mi zaginęła i waga nie działa pas jest super, ale do noszenia po domu to bezsensu, na długie spacery to rewelka ja widzę, że dopóki nie zacznę spać więcej (dzisiaj spałam 2,5h najdłużej), to nie ma sensu ćwiczyć
reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
hehe wychodzi na to że dieta najlepsza bo nie trzeba byc wyspanym. 4 dzien za mną bez przeszkód i poł czerwonej kapusty w brzuchu w życiu mi tak nie smakowała głodu nie czuję ale o piątku czasem pomyślę. Będę musiała cos dietetiko z płatków owsianych i ksylitolu upiec w sobotę
gosha_88
dziewczyny "ewkowe" mam pyatnie, czy wam też tak kiepsko idzie? dzisiaj na próbę chciałam sobie zrobić te ćwiczenia z jej programu no i porażka jakaś, totalna lebiega ze mnie- udało mi się zrobić tylko 2 serie ćwiczeń z I etapu (zamiast 3) i każdego robiłam tylko op 10powtórzeń, normalnie dętka ze mnie została. Wiedziałam że jest ze mną źle ale nie myślałam że aż tak. A gdzie tam żeby zrobić jeszcze drugi i trzeci etap i żeby powtarzać po 15razy! chyba za rok dam radę tak zrobić :/
LeRemi
Hehe Irisson ja wlasnie tak mysle, ze z 2 berbeciow i domem na glowie to juz sie ma odpowiednia porcje "cwiczen", a efekty widac i to dosc szybko. A jak Ty jeszcze tak malo spisz, to na dodatkowe wygibasy juz calkiem nie masz sily. Moze nie bedzie trzeba
Karolina a jaka to dieta? Konkretne rzeczy rozpisane na poszczegolne dni?
Karolina a jaka to dieta? Konkretne rzeczy rozpisane na poszczegolne dni?
gosha_88
Ja ewke robe po najmniejszej linii oporu, tzn powtorzen tylko 10, wersje prostsze cwiczen izometrycznych, bo jakbym miala ruszyc jakas konczyna, to moja pozycja diametralnie by sie zmienila, tzn. zblizylabym sie do podlogi maksymalnie jak tylko mozna. Ja robie 5 min kardio i potem po kolei cw 1,2, i 3 ale nie duplikuje serii. Czesc pierwsza, druga i trzecia po jednej serii zabiera mia jakis 35-40 min - zalezy jak sie spiesze, czyli jak sie przykladam
Dzis nie wiem czy cos zrobie bo juz czekam na ekipe od montowania barierek w domu i jednoczesnie ma przyjechac ktos z solida, bo cos tam sie popsulo. ogolnie codziennie mam tak, ze biegam z dzieckiem pod pacha jak mi maz umowi jakis specjalistow. Niestety po 17 jak jestesmy w trojke w domu to juz nikt nie pracuje :/
Plan na ewke dzis jest, ale co z tego wyjdzie - nie wiem.
Ja ewke robe po najmniejszej linii oporu, tzn powtorzen tylko 10, wersje prostsze cwiczen izometrycznych, bo jakbym miala ruszyc jakas konczyna, to moja pozycja diametralnie by sie zmienila, tzn. zblizylabym sie do podlogi maksymalnie jak tylko mozna. Ja robie 5 min kardio i potem po kolei cw 1,2, i 3 ale nie duplikuje serii. Czesc pierwsza, druga i trzecia po jednej serii zabiera mia jakis 35-40 min - zalezy jak sie spiesze, czyli jak sie przykladam
Dzis nie wiem czy cos zrobie bo juz czekam na ekipe od montowania barierek w domu i jednoczesnie ma przyjechac ktos z solida, bo cos tam sie popsulo. ogolnie codziennie mam tak, ze biegam z dzieckiem pod pacha jak mi maz umowi jakis specjalistow. Niestety po 17 jak jestesmy w trojke w domu to juz nikt nie pracuje :/
Plan na ewke dzis jest, ale co z tego wyjdzie - nie wiem.
Ostatnia edycja:
Dzis zaliczylam Ewke Juniora wrzucilam na lezaczka-bujaczka i ustawilam przed soba i zrobilam mu teatrzyk i cale 40 min wlepial sie we mnie "co ta matka robi???"
I do tego machnelam 4 min Ewki na brazylijskie posladki (znaleziona na youtube). A co bede sobie zalowac
I do tego machnelam 4 min Ewki na brazylijskie posladki (znaleziona na youtube). A co bede sobie zalowac
reklama
Podziel się: