reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

reklama
Asia niby do pół roku :tak:

u mnie jak mąż w domu, to wszystkie plany ćwiczeniowe w łeb strzelił :no: jak sama jestem z dziewczynami, to mam ustalony plan dnia, a z mężem, to ciągle gdzieś mnie goni :-pod jutra powrót do ćwiczeń :tak:

Ja wczoraj tez zawalilam cwiczenia. Pobudka Juniora o 5, potem placz ze wzgledu an "ciezka" kupe, a potem juz trzeba bylo wstawac, bo jechalismy do Ikei po kilka mebli, w tym mebelki do pokoju Juniora (kupilismy jedynie dwa regaly i siatke na zabawki).
Dzis planuje odrobic cwiczenia z wczoraj, ale wiem, ze bedzie ciezko, wiec wystarczy w sumie, ze zalicze dzien dzisiejszy tak, jak trzeba.

asia.85, ja 10 sierpnia bede miala dwa miesiace a brzuch mam. Rano maly, ale wrza z uplywem dnia robi sie duzy i wieczorem jest wielki :/. Watpie, zeby przez tydzien mi sie wchlonal.
Mialas cc czy sn?

BTW założyłam bloga dla mam. Mam nadzieję, że się rozkreci i będziecie mnie odwiedzać. I udzielać sie. O powrocie do formy też będzie kilka postów :))).

Ostatnia edycja:
Ściągam z netu ten program treningowy co w szejpie był, ten z Ewką. Na FB są zdjęcia dziewczyn i jak chudły, masakra. Aż chce się ćwiczyć, więc od jutra zaczynam.

K8 jak się dokładnie to nazywa?

jestem dzisiejszym dniem zmordowana, cały dzień sprzątałam z Laurą przyklejoną do nogi, musiałam przemeblować duży pokój, bo kupiłam dywan, Nina dzisiaj cały dzień na rączkach, teraz rozkładam deskę i jadę z żelazkiem, bo mnie szmaty zaleją, ehh nie mam siły na ćwiczenia :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Do góry