reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

reklama
przed rozwarstwieniem? ja mam tyle tłuszczu, że zanim dojdzie do przeciętych mięśni, to pół roku zejdzie :-p a tak na serio nic mnie nie boli, od dawna już wykonuje wszystkie czynność i nie widzę, żeby coś mi się działo :tak:

no ja w zasadzie tez robie wszystko co robilam wczesniej i to juz od dluzszego czasu.na basen polecialam 3tyg po porodzie :p ale jakos sie tej szostki boje,choc wszystko dobrze mi sie goilo,nic juz nie boli itd. hmm..moze sprobuje i zobaczymy,jak cos bedzie pobolewac (poza zakwasami:p ) to odpuszcze ;) moze nawet mojego M zmobilizuje zeby cwiczyl ze mna bo tez sie zbiera do a6w tylko jakos motywacji nie ma samemu ;)

k4rol4
ja dokladnie jestem po cc 1 miesiac 3 tyg i 3 dni
zaczelam cwiczyc brzuszki jakis miesiac po cc ale nie krwawilam juz i nic mnie nie bolalo. Fakt, cw Ewy sa ciezsze niz te zwykle brzuszki bo czuje je na drug dzien.

A dzis jeszcze nie mialam czasu na cw. Mojemu smykowi sie spanie poprzestawialo. Dobrze ze chociaz spacer dzis godzinny zaliczylam szbkim marszem za wozkiem. No ale dzien jeszcze sie nie konczy. Wroci maz to moze uda mie sie wygospodarowac te 40 min na pocenie sie :)

Dwa 3 godzinne spacery z wózkiem pod górkę też chyba stykną :) w moich opinających dżinsach :p
A tak serio, moja masażystka zabroniła mi jeszcze ćwiczeń, bo twierdzi, że wtedy tłuszcz zamieni się w masę mięśniową i będę jak atletka. Mówi, że najpierw dieta a potem ćwiczenia na ujędrnienie.

reklama
Do góry