reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

dziewczyny, podziw za tą 6W, ja kiedyś też miałam podejście, ale wymiękłam chyba na 12dniu. Masakra jak dla mnie.
I melduję że u mnie z wagą też dramat, znów przytyłam pół kilo, jestem okropną świnią, tylko bym jadła:baffled: z 12,5kilo które przytyłam w ciąży zostało mi jeszcze 4,5. Był moment że miałam tylko 2 na plusie ale przez to obżarstwo wróciło. Najgorsze że ciągle mam ochote na słodkie, w ciąży nie mogłam patrzeć na słodycze a teraz wzrokiem pochłaniam....

reklama
A ja sobie kupiłam jeansy w Lidlu. Były takie wyszczuplające i szczerze powiem, że działa, bo brzuch płaski i dupka podniesiona :)

a ja chyba dołączę do tej Waszej 6W ;) jak tak zachwalają efekt w necie, że na pewno będzie się miało piękny brzuch to warto spróbować :) ja lubię ćwiczenia na brzuch :) kiedyś robiłam sobie brzuszki, takie do połowy właśnie z unoszeniem tylko ramion (takie spinanie) z różnym ułożeniem nóg, bez problemu pykałam sobie po 400 naraz więc z tą 6W powinno jakoś pójść :)

Ja robiłam 6W po poprzedniej ciąży, ale... siadł mi kręgosłup :/ Wolę chyba 6 minut na brzuch.
Choć dziś oczywiście znów obżarłam się dżemem wiśniowo-ananasowym mojego Wujka zamiast ćwiczyć ;)

Melduje ze wczoraj zaliczylam cw z Ewa i niestety z 10 biszkoptow i jakies 5 ciasteczek Lu z czekolada... a mialy byc dla niespodziewanych gosci do herbatki... bo maz otworzyl Lu... :zawstydzona/y:
Waga i obwody bez zmian.
Niestety Junior wlasnie wisi na cycu, wiec nie mam jak sie wziac za siebie...

________
bloguje justmyone.blogspot.com
http://justmyone.blogspot.com/

Ostatnia edycja:
pokah mi by sie przydal taki watek, bo mialabym motywacje zeby tylek ruszyc:-D:-D swoja droga dobrze ze jesien jest a potem jeszcze zima i wiosna, bo jakbym miala teraz kostium zalozyc to wolalabym w domu siedziec:confused2:
zreszta cos czuje ze i tak bede musiala zainwestowac w kostium z bluzka bo moze i brzuch wroci do siebie pod wzgledem gabarytow,ale rozstepy zostana:-(

zaliczyłam 5 dzień A6W... ledwo, w nocy mało spałam, od 7 z Niną na ręku, teraz mi padła, no zobaczymy jak dalej będzie wyglądać dzień po szczepionce ;-)

K8
ja sobie kupiłam musztardowe jagginsy, wyglądam całkiem fajne w nich, ładnie wszystko wciągają :tak:

ale i tak najlepszy jest mój mąż, pokazywałam mu jak wyglądam w pasie pani Teresy, przy nim założyłam, okręciłam się z każdej ze stron, pochwalił, więc zdjęłam, usiadłam do herbatki, coś tam gadamy a mój wszystkowidzący mąż z tekstem "patrz jak siedzisz jaki masz malutki brzuch w tym pasie" :rofl2::rofl2::rofl2:
więc idąc za hasłem reklamowym - po co przepłacać jak nie widać różnicy :cool:

Agnes92, wlasnie o to chodzi w tym watku, zebysmy sie motywowaly nawzajem. Jak sobie tak poczytamy, ze ktoras z nas cos tam robi jeden dzien, drugi, trzeci... to w koncu same sie wezmiemy do pracy. Z reguly... Mnie na przyklad Irisson bardzo zmotywowala ta A6W i zaczelam cwiczyc tez :-)

reklama
kurcze i tak mialam poczekac z cwiczeniami jeszcze ze 2-3tyg bo sie troche boje po tej cesarce,ale jak Was zaczelam czytac jak sie rzucilyscie na cwiczenia to dzisiaj chyba tez zaczne jakies lekkie brzuszki i moze pobiegam?:sorry:jutro w planach basen z mlodym wiec tez z boku troche sie w wodzie poruszam,bo ogolonie nie mam jak bo za maly zeby sam sie soba zajal a ja zebym mogla poplywac ;) ehh ta a6w bym zaczela,ale po cesarce sie boje...cwiczy ktorac z Was po cc? bo mi w sumie nie zalezy na wielkim zrzucaniu bo juz wracam powoli do moich spodni 36,ale brzuchol plaski,ale flaczek...jak siadam to tak fajnie mi jeden wielki wal scieka na dol :p napiety jest tylko jak stoje,wiec przyda sie troche go umiesnic i szosteczka by byla najlepsza,ale nie za ciezka?poza tym widzicie juz efekty?jak pamietam,ze juz po 7 dniach widzialam jak zaczynaja mi sie zarysy na brzuszku robic pomalu :)

Do góry