Ja to samo, po wizycie u fryzjera nie ma efektu... całe szczęście to koleżanka i miałam własną farbę, którą juz kiedyś nakładałam na ciemne włosy i ładnie mi rozjaśniła o 2 tony, a tym razem nic! skończyło się na podcięciu końców. Nie będę już eksperymentowała, bo wiadomo, że po ciąży i tak stracę pełno włosów, na razie będe się cieszyła moim ciemnym brązem...
reklama
Agnes92
Fanka BB :)
ja tez sobie narzie dam z tym spokoj, jedynie bede sie starala aby odrostow nie bylo, a tak to juz po porodzie dojde do siebie to zrobie sobie jakas mala metamorfoze;D
chce kupić przez internet bluzke ciążową T-shirty ciążowe z nadrukami
jaki wybrać rozmiar by bluzka była dobra? bo raczej bluzki w rozmiarze S są na mnie dobre, z wyjątkiem tego że teraz zaczynają być przykrótkie przez rosnący brzuszek
Mala.di najlepiej zmierz się i porównaj z tabelą rozmiarów. Teoretycznie s powinna być dobra ale pewnie urósł Ci też biust więc sprawdź zwłaszcza ten wymiar bo M może okazac się lepsze ja kupuję bluzki większe bo akurat w ciąży wolę luźniejsze rzeczy za to spodnie i spódnice rozmiar ten sam.
No właśnie trzeba zmierzyć. Ale zwróć uwagę też na to, w którym miejscu zdejmowany jest dany wymiar. Ja np. kupiłam bluzkę ciążową, której rozmiar w biuście mierzony był w najszerszym miejscu czyli wychodził pod pachami. A tam gdzie faktycznie był biust był 5 cm. mniejszy. Warto zapytać wcześniej przed zakupem, jeśli nie ma tej informacji w opisie aukcji.
Sunshine27
Zaangażowana w BB
Ja smaruje się oliwką, taką zwykłą dla dzieci. Poleciła mi to koleżanka-nie miała ani jednego rozstępu. Puki co jestem bardzo zadowolona, a szczupła nie jestem i o rozstępy bardzo łatwo.
dziewczyny nie wiem jak sie do tego ustosunkowac ale w tutejszym miesieczniku dla ciezarnych przeczytalam ze bardzo wazne w ciazy jest picie ok 2l wody dziennie, poniewaz woda przy powstawaniu nowego zycia, uzupelnianiu wod plodowych i rozwoju malca jest kluczowa. Jesli nie bedziemy jej dostarczac to bedzie wysysana doslownie z naszego organizmu co wiaze sie z sucha luszczaca sie skora a co za tym idzie zmarszczki, rozstepy itp. Co o tym myslicie, bo wg mnie to make sense..
Ma sens, jak najbardziej.
A nie chce się Wam więcej pić? Bo zazwyczaj organizm sam się tego domaga
Jak się mało pije, to jest też większe ryzyko powstania infekcji np. w układzie moczowym.
A jak się będzie przy karmieniu chciało dopiero pić! Ja się czasem czułam jak po tygodniu na pustyni
A nie chce się Wam więcej pić? Bo zazwyczaj organizm sam się tego domaga
Jak się mało pije, to jest też większe ryzyko powstania infekcji np. w układzie moczowym.
A jak się będzie przy karmieniu chciało dopiero pić! Ja się czasem czułam jak po tygodniu na pustyni
mala.di
ja wypijam chyba conajmniej 3litry dziennie, tak mnie suszy. a mimo to mam mega wysuszoną skóre no ale na pewno nie możemy wypijać mniej niż 2 litry. przez niewystarczająco nawodniony organizm chyba też możemy czuć się osłabione, mnie też np boli głowa gdy mało pije
agos3009
U mnie 3 litry dziennie to minimum. Suszy mnie niemiłosiernie.
reklama
Sunshine27
Zaangażowana w BB
Macie może jakieś sposoby na bolące piersi. Od samego początku bardzo bolą mnie brodawki. Nie mogę chodzić ani w staniku bo mnie uciska. Boje się, że po porodzie będzie jeszcze gorzej i nie będę mogła karmić dzieciątka.
Podziel się: