reklama
mala.di
Fanka BB :)
ja ostatnio jak robilam sobie henne przed ciążą to za mało natłuściłam w efekcie czego miałam troche pofarbowaną skóre wiec teraz nawalilam tyle wazeliny ze chyba przez to kompletnie nic nie złapało... a nie chciało mi sie probowac drugi raz, bo sie rozdrażniłam
kruszki
ja uzywam zwyklej henny, raz na jakis czas, wlasnie dzis wyjelam zeby zrobic do pl brwi sobie, robilam 2miesiace temu ostatnio, dam znac co wyszlo
mala.di
ja na siedząco w wannie daje rade z depilacją tam na dole ;p a jak biore sie za malowanie paznokci to jakos tak rozkraczam nogi na boki i daje rade...
wnerwia mnie tylko ta wiecznie wysuszona skóra, nigdy z tym nie miałam problemu, mimo że balsamów używałam raz na ruski rok. a teraz....niby jak mi sie chce kilka dni z kolei pobalsamować całe ciało to jest lepiej,ale jak odpuszcze sobie dwa dni to sie już robi masakra, a codziennie to udaje mi sie tylko brzuch i piersi balsamować, reszty mi sie tak nie chce. zastanawiam sie nad tym nowym balsamem garniera, co podobno daje nawilżenie na 7dni, to byłoby świetne gdyby tak faktycznie można go było raz w tygodniu użyć a skóra by była super nawilżona
wnerwia mnie tylko ta wiecznie wysuszona skóra, nigdy z tym nie miałam problemu, mimo że balsamów używałam raz na ruski rok. a teraz....niby jak mi sie chce kilka dni z kolei pobalsamować całe ciało to jest lepiej,ale jak odpuszcze sobie dwa dni to sie już robi masakra, a codziennie to udaje mi sie tylko brzuch i piersi balsamować, reszty mi sie tak nie chce. zastanawiam sie nad tym nowym balsamem garniera, co podobno daje nawilżenie na 7dni, to byłoby świetne gdyby tak faktycznie można go było raz w tygodniu użyć a skóra by była super nawilżona
Agnes92
ja na poczatku mialam strasznie przesuszona skore( niby zima byla wiec zawsze skora wtedy jest poddatniejsza na wysuszanie ale nigdy az tak nie mialam), teraz juz mniej ,ale jednak bez codziennego nawilzania ani rusz. kosmetykow na roztepy nie uzywam, nawilzam skore oliwka dla dzieci bambino;D I narazie roztepow na brzuchu brak, brzuszek spory jest na piersiach rozstepy niestety mam ale to juz dlugo przed ciaza sie pojawily, bo za szybko mi biust urosl-w ciagu roku o dwa rozmiary...
no z ta przesuszona skora to tragedia.. uzywam biodermy do bardzo suchej skory i daje troche ukojenia aczkolwiek wolalabym zanuzyc sie w oliwce i tak siedziec moze wtedy tak skora by nie swedziala i napinala.
mala di ja tak samo maluje choc juz niedlugo i ta metoda nie da rady, chyba trzeba bedzie pedicure sobie fundowac regularnie.
Kruszki ja na twoim miejscu odwiedzilabym jakis dobry salon ,w PL jestes to taniej o wiele, zrob se pedicura,a co
mala di ja tak samo maluje choc juz niedlugo i ta metoda nie da rady, chyba trzeba bedzie pedicure sobie fundowac regularnie.
Kruszki ja na twoim miejscu odwiedzilabym jakis dobry salon ,w PL jestes to taniej o wiele, zrob se pedicura,a co
mala.di
ja póki co używam ziaji koziego mleka. nie lubie oliwek bo jednak no są tłuste jak sama nazwa wskazuje i za nic sie nie wchłaniają... boje juz sie troche brzuch smarowac, tzn tak porzadniej wetrzeć balsam.
trzeba chyba niestety płacić za pedicure, szczegolnie że lato bedzie, sandałki..
trzeba chyba niestety płacić za pedicure, szczegolnie że lato bedzie, sandałki..
mala.di
chce kupić przez internet bluzke ciążową T-shirty ciążowe z nadrukami
jaki wybrać rozmiar by bluzka była dobra? bo raczej bluzki w rozmiarze S są na mnie dobre, z wyjątkiem tego że teraz zaczynają być przykrótkie przez rosnący brzuszek
jaki wybrać rozmiar by bluzka była dobra? bo raczej bluzki w rozmiarze S są na mnie dobre, z wyjątkiem tego że teraz zaczynają być przykrótkie przez rosnący brzuszek
kakakarolina
Mala.di najlepiej zmierz się i porównaj z tabelą rozmiarów. Teoretycznie s powinna być dobra ale pewnie urósł Ci też biust więc sprawdź zwłaszcza ten wymiar bo M może okazac się lepsze ja kupuję bluzki większe bo akurat w ciąży wolę luźniejsze rzeczy za to spodnie i spódnice rozmiar ten sam.
reklama
Agnes92
ja wlasnie kilka dni temu kupilam farbe z loreal umalowalam wlosy... i nic nie widac leciutki poswit co najwyzej. nie sadzilam ze tak moze byc bo bym dluzej farbe potrzymala
Podziel się: