reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

Katiusza - No właśnie na taki pomysł wpadłam. Białe spodnie i chabrowa bluzka na szerokich ramiączkach zdobiona przy dekoldzie takim ciężkim srebrem (niby srebrem). Do tego jakać srebrna biżuteria i powinno być gites.

Dzięki dziewczyny za inspirację :)

reklama
w zwiazku z przekroczeniem polowy ciazy zdecydowalam sie na radykalna zmiane w wygladzie ;) wlosy sciete (asymetria,cos jak u M.Molek) plus cieply blond po calosci. Czuje sie dobrze, a maz mowi ze i dobrze wygladam. I o to chodzi! :biggrin2:

juditka - super!!! :-) ja z Natką też po połowie ciąży scięłam i przefarbowałam włosy - czułam się jak nowy człowiek! :-) teraz już nie czekałam do połowy ciąży tylko sciełam się i przefarbowałam na początku drugiego trymestru :-) i zamierzam to jeszcze conajmniej dwa razy w tej ciąży poprawić - na początku maja, przed moimi urodzinami i w połowie lipca - przed porodem :-)

katjusza to chyba swego rodzaju norma ze babeczki w ciazy maja takie ciagotki do zmian ;) mnie to dalo ogromna radoche. Mama zadowolona to i dzidziulek happy! :-)

eBay - The UK's Online Marketplace

chcialam Wam pokazac jak mniej wiecej teraz sie nosze ;)
z ta roznica ze nie mam samych tych tunik/sukienek, tylko getry lub dzinsy :) do tego baleriny, lub inne jakies tam buciorki :)
mam jedna moja ulubiona w kwiatki, tak ladnie wyglada w niej brzuch ze za kilka miesiecy bede zalowala ze juz po :D
mam tez zwykle ciazowe bluzeczki, maja szew inaczej szyty na bokach, taki sciagniety
a Wy jak sie ubieracie??
ja pracuje, wiec nie moge tak po prostu czegos tam ubrac, chodze wsrod klientow itd.

no dziewczyny w niedziele u nas w domu bedzie pierwsze depilowanie mnie przez mojego M. tam na dole :D
ja nie napisze w poniedzialek znaczy ze mnie zachlastal :D :D :D co prawda widze jeszcze przy nachyleniu swoja mala, ale przy dluzszym pochyleniu niestety boli mnie brzuch i plecy odmawiaja mi posluszenstwa :)
oprocz tego nie wiem jak zadbac o stopy, zawsze skorki sobie robilam, szlifowalam i w ogole, a teraz juz nie bardzo moge dosiegnac stopa zeby cokolwiek zrobic, niewygodnie.. jakies pomysly???

Powiem Was, co mnie dzisiaj spotkało. Więc w ramach zalegania w domu, postanowiłam zrobić cos koło siebie, regulacja brwi i henna. Regulacja poszła sprawnie, jako, że używam wosku ale przy hennie zaczęły się schody... Niedawno kupiłam świeżutką hennę refectocil i odpowiedni płyn do niej. Odtłuściłam brwi, a że zostało mi jeszcze trochę starego płynu, to stwierdziłam, że nie będę otwierała nowego, jadę ze starym. Mieszanka na brwi, 10 min i? DUPA, brwi jeszcze bielsze niż były... myślę sobie, może płyn się wygazował czy coś... więc otwieram nowy, odtluszczanie, mieszanka, 10 min i? nadal DUPA. Nie chcą mi sie brwi przyciemnić! w czwartek ide do fryzjera na farbowanie, ciekawa jestem co wyjdzie...

k8libby a wiesz, że coś na rzeczy chyba jest, bo mi np. włosy dużo słabiej łapią kolor podczas farbowania, od kiedy jestem w ciąży...Kiedyś 20 min. i przy brązie miałam niemal czarny, teraz 35 min. i takie ledwo co...Nie wiem, co zacz?!

reklama
a ja odkąd jestem w ciąży nie mogę w ogóle rozczesać włosów po myciu, mimo iż uzywam odżywek, dotąd nie miłam takiego problemu :tak:
za to włosy farbuja się bez problemów :-D

Do góry