reklama
kruszki
Fanka BB :)
alez wcale nie odpadaja tylko wrecz przeciwnie, wlasnie przepieknie wygladaja!!! poszukaj na allegro (ja kupuje na ebayu rzeczy z pl), jest tyl ciuszkow ze mozna sie za glowe zlapac, znajdziesz i czarne, i kolorowe, dlugie, krotkie, dlugie, spiete w pasie, podkreslaja sliocznie brzuszek, bedziesz slicznie wygladala!!
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. link kieruje na sukienki ciazowe
szukaj
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. link kieruje na sukienki ciazowe
szukaj
Ostatnia edycja:
agos3009
Ja w maju idę na komunię i chrzciny. Ubieram sukienkę taką jak tu WIOSNA, BOMBKI, BOMBKA, DOPASOWANE, Z GUMKĄ!!! (2232951801) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (ta różowa) :-) do tego czarne rajstopy i żakiet. Jeszcze trochę czasu do maja jest, na pewno ładnie wyeksponuje brzuszek. ;-) Zylcia588 czemu sukienki odpadają?
mala.di
właśnie ja teraz ubóstwiam spódnice, robi się ciepło, a dzięki nim nie musze wydawać milionów na spodnie ciążowe taka spódniczka na gumke jest super, znajdziesz wśród nich eleganckie, sportowe... nie musisz kupować w sklepach dla ciezarnych tylko korzystac ze zwyklych sklepów i zwyklych wyprzedazy ja pewnie całą ciąże przełaże w spódniczkach, i leginsach/rajstopach ciążowych które też ubóstwiam, bo jakoś te zwykle mi cisną na brzuch.., ewentualnie czasami spodnie jak naprawde chłodniej sie zrobi.
mnie moje włosy zdenerwowały, dopiero co kilka dni temu się farbnęłam na czerwono, a już mi kolor blaknie. nie przez ciąże...po prostu moje włosy tak mają że nie chcą trzymać koloru. do tej pory jak je myje to różowa woda leci...
mnie moje włosy zdenerwowały, dopiero co kilka dni temu się farbnęłam na czerwono, a już mi kolor blaknie. nie przez ciąże...po prostu moje włosy tak mają że nie chcą trzymać koloru. do tej pory jak je myje to różowa woda leci...
kakakarolina
Zylcia chyba musisz iść w sukience jak Ci tak wszyscy doradzają. Zresztą to dobre rozwiązanie o tyle, że jak kupisz dobrą i przemyślaną to po ciąży w niej pochodzisz. Ja kupowałam w kapphalu sukienki tam wszystkie mają krój ciązowy ;-) albo popatrz na pzreceny w assos
Maternity clothing | Maternity & pregnancy clothes | ASOS
to jest ogólny link ale da się tu kupić boskie sukienki za 100zł a przesyłka za free
Maternity clothing | Maternity & pregnancy clothes | ASOS
to jest ogólny link ale da się tu kupić boskie sukienki za 100zł a przesyłka za free
Dziewczyny sukienki myślę że odpadają z dwóch powodów: 1. Nie lubię chodzić w spódnicach i sukienkach (choć zawsze na weselu była ona obowiązkowa) 2. mam na nogach straszne żylaki i w związku z tym duży kompleks. No i wydaje mi się że będę wyglądała jak wielki balon...
Chyba wolałabym bluzkę jakąś elegancką... i do tego spodnie... Sama nie wiem. Może pochodzę po sklepach i przymierzę coś a później poszukam czegoś podobnego na allegro...
Chyba wolałabym bluzkę jakąś elegancką... i do tego spodnie... Sama nie wiem. Może pochodzę po sklepach i przymierzę coś a później poszukam czegoś podobnego na allegro...
kruszki
to kup cos na styl rzymski, dluga czarna, albo albo czerwona, taka co masz 'pas' pod biustem
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
albo białe materiałowe spodnie i jakąś elegancką czarną tunikę, do tego kolorowe dodatki - koralowa albo turkusowa apaszka czy srebrna cięższa biżuteria - będzie ładnie, obskoczyłam tak większość imprez w ciąży z Natką i teraz ;-);-);-)
reklama
exotic fryzurka bardzo ladna, teraz tylko znalezc kogos kto tak obetnie wlosy... a to juz latwe nie jest. Mowiac szczerze to ja bylam zadowolona tylko wtedy jak podczas studiow chodzilam do Laurenta w Krakowie. Cena to chyba cos ponad 100zl w tamtych czasach to bardzo duzo za sciecie. Ale cos za cos.. zadowolona bylam w 100%
Na dzien dzisiejszy moge polecic Marzene z Fabryki Marzen w Wawie. Tu link FABRYKA MARZEŃ - Atelier Fryzjerskie | Kreacja postaci | Wizaż | Salon fryzjerski Warszawa niestety co do lodzi lub wrocka nie pomoge.
Makijaz permanentny brwi mam juz ponad 3 lata. Pierwszy raz robilam w UK w polskim salonie kosmetycznym,kolor wybralam taki ciemny braz. Zaraz przed zajsciem w ciqaze chcialam sobie go troszke poprawic bo kolor zaczal robic sie bordowy patrzac pod swiatlo. Zrobilam research na temat linergistek w Warszawie i znalazlam Agate Swiecka. Umowilam sie do niej i oprocz brwi zrobilam tez kreske na powiece gornej. Powiem ci ze efekt niesamowity! Okazalo sie ze brazy lubia sie po jakims czasie zmieniac w czerwienie,takze uwazaj z wyborem koloru. TYm razem na brwiach zdecydowalam sie na szarosci,wyglada bardzo naturalnie. Cena wiadomo jest adekwatna do efektu. Za brwi to cos ok 1000zl,kreska chyba 600. zreszta tu daje ci link do jej salonu :: Extravaganza Studio Spa :: Agata
Na dzien dzisiejszy moge polecic Marzene z Fabryki Marzen w Wawie. Tu link FABRYKA MARZEŃ - Atelier Fryzjerskie | Kreacja postaci | Wizaż | Salon fryzjerski Warszawa niestety co do lodzi lub wrocka nie pomoge.
Makijaz permanentny brwi mam juz ponad 3 lata. Pierwszy raz robilam w UK w polskim salonie kosmetycznym,kolor wybralam taki ciemny braz. Zaraz przed zajsciem w ciqaze chcialam sobie go troszke poprawic bo kolor zaczal robic sie bordowy patrzac pod swiatlo. Zrobilam research na temat linergistek w Warszawie i znalazlam Agate Swiecka. Umowilam sie do niej i oprocz brwi zrobilam tez kreske na powiece gornej. Powiem ci ze efekt niesamowity! Okazalo sie ze brazy lubia sie po jakims czasie zmieniac w czerwienie,takze uwazaj z wyborem koloru. TYm razem na brwiach zdecydowalam sie na szarosci,wyglada bardzo naturalnie. Cena wiadomo jest adekwatna do efektu. Za brwi to cos ok 1000zl,kreska chyba 600. zreszta tu daje ci link do jej salonu :: Extravaganza Studio Spa :: Agata
Podziel się: