reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

o rany dziewczyny PRZESADZACIE :)
ładnie zrobił zdjęcia mój M i wybrałam najładniejsze :) maszkary też są :p aż tak piękna nie jestem :D
no ale fryzura OK, to sama przyznaję
dzięki za tak miłe komentarze :))
doti - czoło mam raczej niskie ;) tak mi się wydaje

reklama
Ja nieczesto zagladam na forum. Malo czasu i do tego kiepski internet :/
W kazdym badz razie praca daje dobre rezulaty. Juz -2kg do stanu sprzed ciazy. Jeszcze 1 kg mniej i osiagne swoja wymarzona wage. Wczesniej bylo to nieosiagalne.

heh Karolina następna szalona ;) komplementy bardzo miłe :) ale mówiłam że wybrałam zdjęcia najładniejsze z najładniejszych, oto dowód ;)
- krzywe żółte zęby, podwójna broda, wykrzywiona twarz bo słońce zwykle nawet przez chmury mnie razi ;) dobrze że akurat nie mam całej twarzy i szyi w uczuleniu bo i to się zdarza.
wcale nie jestem za piękna, ot taka zwyczajna :p
DSC_9198.jpg

ale sama sobie ciągle włączam te zdjęcia i podziwiam siebie, a co se będę żałować ;)

a do huśtawki weszłam bokiem :)

Załączniki

• DSC_9198.jpg
    DSC_9198.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 63
Ja jeszcze 6... w sumie nieźle od porodu zeszłam i mam wagę sprzed ciąży, ale dobrze mi idzie, więc idąc za ciosem jeszcze 6... nie mogę zejść poniżej 60, bo jak kiedyś 58 ważyłam, to mnie wszyscy pytali, czy chora nie jestem, wyglądałam fatalnie, a ćwiczyłam, więc niby nie sflaczała byłam, a wyglądałam na chorą...

Ostatnia edycja:
hehe irisson - no ale ja nie mam z tym jakiegoś wielkiego problemu :) komuś się nie podoba - nie musi patrzeć ;) a jak się ładnie "odstrzelę" to jestem z siebie bardzo zadowolona :) (ps. dla mnie ładnie się odstrzelić to tak jak na tych fotkach ;) swobodne ciuchy w ładnych kolorach, uwielbiam niebieski, fioletowy, jak jestem cała tak ubrana to czuję się bosko) ;)

a co do ćwiczeń - osiągnęłam efekty, w miesiąc wyrzeźbiłam ładnie ciało i... osiadłam na laurach :p no, na usprawiedliwienie - zaczęło mnie boleć kolano. i niestety jak czas bez ćwiczeń mijał to efekty zaczęły zanikać - co zmartwiło mnie bardzo, dziś zrobiłam pięć treningów 6 minut z Ewką i od razu lepiej się czuję, jednak trzeba ćwiczyć cały czas, to dobrze robi na samopoczucie. i od razu miałam ochotę coś zdrowego zjeść i pu erh wypiłam

a jeszcze pokażę Wam fotkę z maratonu fitness w klubie mojej koleżanki Kingi która jest na fotce na pierwszym planie :) ja za nią (z przodu), oczywiście ubrana na fioletowo ;) z lekką nutą niebieskiego ;) (koszulka jest w fioletowo niebiesko szare paski)

fitmania.jpg

Załączniki

• fitmania.jpg
    fitmania.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 64
Ostatnia edycja:
No nieźle laski dajecie, ja też bym się zapisała na coś bo chciałabym mieć więcej mięśni, ogólnie nie widzę żadnej różnicy na ciele sprzed i po ciąży, OBY było tak było po kolejnych 3;-)

Olga, ja też się wybieram do fryzjera..tylko nie wiem co zrobić.

reklama
Do góry