Po pierwszej cesarce zrobił mi się bliznowiec okropny, podczas 2 cesarki blizna została wycięta i dostałam te plastry, niestety złapałam zakażenie i musiałam odstawić plaster i teraz muszę wrócić do niego, ale po tej chwili co go używałam dobrze się spisywał Silikonowe plastry na blizny Sutricon
reklama
Dziewczyny które ćwiczą lub ćwiczyły z ewą chodakowską mam pytanie bo nie mogę się połapać. Na stronie i na facebooku ludzie używają określeń skalpel, skalpel2, kiler... Czy to są nazwy ćwiczeń czy całych programów czy jak? I skąt wziąć te ćwiczenia?
Olga RaQ
Fanka BB :)
no i jest nowa fryzura wydaje mi się że ten pomysł z grzywką to był strzał w 10. jest OK
mąż porobił mi piękne fotki na placu zabaw tak piękne że wyglądam w nich lepiej niż normalnie, no ale co tam
Zobacz załącznik 553344
Zobacz załącznik 553346
Zobacz załącznik 553347
Zobacz załącznik 553345
zylcia - to są nazwy całych "treningów" z jej wcześniejszych płyt, są na youtube
mąż porobił mi piękne fotki na placu zabaw tak piękne że wyglądam w nich lepiej niż normalnie, no ale co tam
Zobacz załącznik 553344
Zobacz załącznik 553346
Zobacz załącznik 553347
Zobacz załącznik 553345
zylcia - to są nazwy całych "treningów" z jej wcześniejszych płyt, są na youtube
Ostatnia edycja:
Olga, ślicznie wyglądasz!
U nas M chodzi na siłownie, a ja z nim i psem na spacery;-) Codziennie robimy trasę ok. 10 km, schodzi nam na to 2 h i są to leśne ścieżki pod górkę. Chodzilibyśmy więcej ale po tym czasie Ula już stęka, a psa który ma zaledwie 2, 5 roku trzeba ciągnąć bo jest taki zmęczony;-)
U nas M chodzi na siłownie, a ja z nim i psem na spacery;-) Codziennie robimy trasę ok. 10 km, schodzi nam na to 2 h i są to leśne ścieżki pod górkę. Chodzilibyśmy więcej ale po tym czasie Ula już stęka, a psa który ma zaledwie 2, 5 roku trzeba ciągnąć bo jest taki zmęczony;-)
olga suuuuuuuuper! a zmiana fryzury dla kobiety to i duza mniana psychczna. Pieknie wygladasz a juz wyobrazam sobie jak ci sie ludzie przygladaja jak idzie taka ładna delikatna mamusia z córeczkami i z psiakami- to musi budzic podziw! gratuluję. WYSTAWIAM MEGA POZYTYW
Olga RaQ
Fanka BB :)
dzięki dziewczyny
muszę jeszcze okiełznać tą grzywkę bo nie zawsze jest taka jak powinna i się podnosi na przedziałku. ale i tak jest lepiej niż myślałam, fryzjer ją obciął a ona się sama ułożyła
muszę jeszcze okiełznać tą grzywkę bo nie zawsze jest taka jak powinna i się podnosi na przedziałku. ale i tak jest lepiej niż myślałam, fryzjer ją obciął a ona się sama ułożyła
Ostatnia edycja:
Olga ślicznie wygladasz.Jak nastolatka normalnie.Bardzo pozytywna zmiana.A czolo masz niskie czy wysokie?bo ja mam niskie ale twarz pociagla.Od malego mialam grzywke.Teraz juz ze 4 lata bez grzywki ale jakos nie lubie sie takiej.
reklama
Podziel się: