reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

reklama
Dziewczyny które ćwiczą lub ćwiczyły z ewą chodakowską mam pytanie bo nie mogę się połapać. Na stronie i na facebooku ludzie używają określeń skalpel, skalpel2, kiler... Czy to są nazwy ćwiczeń czy całych programów czy jak? I skąt wziąć te ćwiczenia?

Ostatnia edycja:
Olga, ślicznie wyglądasz!

U nas M chodzi na siłownie, a ja z nim i psem na spacery;-) Codziennie robimy trasę ok. 10 km, schodzi nam na to 2 h i są to leśne ścieżki pod górkę. Chodzilibyśmy więcej ale po tym czasie Ula już stęka, a psa który ma zaledwie 2, 5 roku trzeba ciągnąć bo jest taki zmęczony;-)

olga suuuuuuuuper! a zmiana fryzury dla kobiety to i duza mniana psychczna. Pieknie wygladasz a juz wyobrazam sobie jak ci sie ludzie przygladaja jak idzie taka ładna delikatna mamusia z córeczkami i z psiakami- to musi budzic podziw! gratuluję. WYSTAWIAM MEGA POZYTYW:-D

dzięki dziewczyny :)
muszę jeszcze okiełznać tą grzywkę bo nie zawsze jest taka jak powinna i się podnosi na przedziałku. ale i tak jest lepiej niż myślałam, fryzjer ją obciął a ona się sama ułożyła

Ostatnia edycja:
Ja do okiełznania mojej krótkiej fryzury (z której szybko nie zrezygnuję) muszę używać prawie codziennie prostownicy. Ona na prawdę ułatwia układanie pod dyktando.

Olga ślicznie wygladasz.Jak nastolatka normalnie.Bardzo pozytywna zmiana.A czolo masz niskie czy wysokie?bo ja mam niskie ale twarz pociagla.Od malego mialam grzywke.Teraz juz ze 4 lata bez grzywki ale jakos nie lubie sie takiej.

reklama
Do góry