reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

reklama
Olga dziękuję serdecznie za radę:*, napewno spróbuję, w przyszłym tygodniu wybiorę sie po to co poleciłaś. Mam nadzieje,że znajdę gdzieś ten specyfik do smarowania:) oby pomógł ,bo już próbowalam tylu ,a nie widzę poprawy...
U mnie głównym problemem są rozstępy i obisła skóra po ciąży, tłuszczyku to za bardzo nie ma ,szczególnie ,że mi się troszkę schudło ostatnio.
Masuję już ze 3tyg szczotką taką do masażu, ale spróbuję te bańki też i może w końcu jakiś efekt zobaczę... Myślałam już nawet zainwestować w taki pas wibrujący;)

Sempe ja mam o wiele więcej rozstępów po 1 ciąży niż Ty po 4, nie dziwie Ci się ,że się nie wstydzisz założyć 2 częściowego kostiumu, bo nie masz czego się wstydzić:tak:

Agnes, żel z kasztanowcem w aptece, jak nie będzie to niech zamówią, odpisz sobie nazwę i firmę. ale czy on działa to nie powiem :) ze składników (kasztanowiec, miłorząb) wynika że poprawia krążenie, więc myślę że może przez to ujędrnia :) w każdym razie jest bardzo przyjemny, ma pantenol, super nawilża skórę, jest fajny na zmęczone opuchnięte nogi z suchą skórą :p nie jest bardzo drogi.
a czy to wszystko działa to nie powiem :) ja nie stosuję tego jakoś fanatycznie, ale na skórę nie narzekam, wiadomo - trochę luźna, pomarszczona, ale ja nie przywiązuję też aż takiej wagi :) w lecie na pewno się rozbiorę tak jak sempe :) i olewka :)

a dziś na 19.45 idę do fryzjera!!! na metamorfozę!!! jakie mam włosy mniej więcej widać na fotce co wkleiłam na ogólnym, to było dawno ale mam mniej więcej ciągle podobnie, choć teraz dużo dłuższe, a chcę mieć krótką lecz obfitą grzywkę :D brzuch mnie boli z nerwów, jak ja się potem ludziom pokażę przyzwyczajonym od lat do mnie taka jak jestem????

hmm no ja się spoko czuję ale od lat tak samo, nie wiem co mnie wzięło teraz na zmiany :p wczoraj zrobiłam sobie "symulację" grzywki z moich włosów, mąż spojrzał i mówi 'no nie wiem czy tak ci będzie dobrze" a ja mu na to: no też nie wiem, boję się, ale nie dowiem się nigdy jeśli nie spróbuję :) a w razie czego włosy odrosną :)

reklama
Olga na pewno będziesz wyglądać super, ładnemu we wszystkim ładnie :) i ja czekam na fotę.
Sempe- podziwiam, serio, masz MEGA figurę. Zero boczków jak to zrobiłaś:szok:

Akurat brak/obecność rozstępów nie robi na mnie wrażenie bo na to się nie ma wpływu... abstra****ąc od sytuacji kiedy się tyje po 30kg, ale jak ię przytyje te 10-18kg to raczej nic nie można zrobić

Do góry