reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

o super wygląda ten żel, ja też spróbuję
a czy ta bańka to coś jak bańki gumowe do stawiania przy kaszlu na plecy?
a ta fryzura to dośc odważna awangardowa, nie boisz się Olga bo to będzie duża zmana?
obecnie nie cierpię moich włosów, próbuję je zapóścić, ale wciąż ścinam, mam tez galancie siwych wlosów, więc farbuje na mój naturalny brąz, ale ostatnio myslałm o ciemnym blondzie
ogólnie to lubię siebie w jednym kolorze bez pasemek, do mojej azjatyckiej urody(mam skośnawe oczy) ponoć tak lepiej
te odcienie rudości są super, ale raczej dla niebieskookich, tam niżej była śliczna mała dziewczynka w odcieniu rudności, no i jeszcze taka babka z burzą włosów w kolorze oranżady, takie włosy to bym chciała, hihi

od 15 zaczynam stopniowo robić coś z kondycją własnego ciała, bo ledwo odkurze dom a jestem zmachana, chciałabym jakies wykopy, ale to jak juz się przystosuje, na razie z koleżanką wybieramy się na jakiś rowerek czy marsz, zobaczymy co z tego będzie

irisson ładnie wracasz do figury i to tak naturalnie bez większych mobilizacji

reklama
bejbi - to taka właśnie bańka, w opakowaniu są 4, kiedyś kupiłam ze znajomą na spółkę - ona wzięła trzy mniejsze do stawiania a ja tą największą do masowania :) trzeba na jakiś olejek to stosować żeby się ślizgała po skórze, ja używam balsam do ciała, szybko się wchłania ale ja nie masuję długo

a co do fryzury to na razie pod znakiem zapytania bo nie mam kiedy iść do fryzjera, ale myślę o ścięciu grzywki (mam długie włosy z przedziałkiem, od lat tak samo tylko raz dłuższe raz krótsze, chciałabym coś zmienić

Olga do baniek chinskich tych gumowych (bo chyba o tych piszesz) jest naaajlepsza oliwka.ja zawsze uzywalam ich na bole plecow,sa niezawodne.ostatnia okazaly sie hitem na cellulit i wlasnie jestem na etapie zamawiania ich, bo jednak by sie przydalo troche skore ujedrnic, a sa podobno swietne w tej kwestii :szok:

K4 a ja osobiście uważam że lepiej Ci w ciemnych włosach, tak bardzo naturalnie wyglądasz.

Ja też nie farbuję niczym włosów. I dla wygody nie chodzenia często do fryzjera oraz możliwości związania noszę długie lub półdługie, od 5 klasy podstawówki. Przez fazy farbowania przeszłam na przełomie liceum i studiów, od kruczo czarnych do blondów, ale zawsze była to domowa robota z powodów finansowych to jak patrzę na zdjęcia to mi słabo. Poza tym miałam szybko odrosty bo mi strasznie szybko włosy rosną. Od kilku dobrych lat niczym nie farbuję, nie rozjaśniam. Jestem ciemną blondynką/jasną szatynką. Mam grube zdrowe włosy, to u nas rodzinne. Ale muszę się przyznać że u fryzjera była prawie rok temu bo ostatni raz w maju. Więc teraz mam naprawdę długie włosy... Wypadałoby coś z tym zrobić.

widziałam takie bańki, ktoś wśród znajomych kupił dla swojego dziecka, bo są bezpieczniejsze w użyciu niż szklane, bo przecież chodzi o zrobienie takiego śińca czy malinkę na plecach, ale nie wiem gdzie takie można dostać i czy miałabym czas na użycie ich, jednak jakby tak pomysleć, że przydały by się i dla mnie i ewentualnie dla dzieci to może poszperałabym na allegro i je znalazła i co gorsza - kupiła...no nie wiem; ale taka bańks aszklana też by coś dała, bo szklane ma mój tata? chyba na ogień musiałabym masować, to by zadziałało; a swoją drogą to mam okropny celulit, i jak trochę jeszcze schudnę (bo o dziwo schudłam 2 kg) to za celulit na poważnie się wezmę

ja tez uważam, że lepiej w ciemnych włosach, chociaż w tych bląd, to tak dziewczęco, niewinnie

roewek w domu, to mam od zawsze , tzn. na 18 ste ur. rodzice mi kupili, i co stoi

ja nie chudne choć przestałam karmić... porzuciłam chleb masełko i inne takie na to miejsce mam warzywa owoece i nabiał... po prostu uwielbiam kefir zmiksowany z bananem i siemien lnianym....nie wiem co mam myslec..

a teraz Wam pokaże mój brzuch po 4ciążach.. waga na tym zdjęciu to ok 69kg wzrost 172(tak dla przypomnienia).. MASAKRA!! rozstępy mam do połowy ud do pępka..
po 5 ciązy nie pojawił się zaden nowy rozstęp....

reklama
jesli chodzi o banki to z tego co wiem mozna je kupic w aptece, na allegro, koszt kolo 40zl, sa 4 w zestawie. dobre sa wlasnie jak dziecko chore,przeziebione, choc ja zawsze na plecy uzywalam. no i teraz okazuje sie,ze swietne na cellulit, choc pierwsze kilka razy podobno bolesne troche i siniaki czesto sie robia ;-)

ja wlosy sama w domu farbuje, dlugie mialam okropnie jeszcze pare tyg temu,mialam sie wybrac do fryzjera,ale jak zobaczylam tutaj ceny za podciecie to postanowilam zakupic nozyczki i sama sciac...wyszlo super i kosztowalo mnie to 5funtow a nie 30 :szok:

sempe po 4 ciazach taki brzuch?:szok: bys zobaczyla jak niektorym po jednej wygladaja....Twoj to piekny!i w biodrach szeroka nie jestes, szok....

Do góry