reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

reklama
Agnes, nie:) dla mnie natura baaaaardzo łaskawa, nie mam ani jednego rozstępu. Zrobił mi się się jednak minimalny ale jednak rozstęp mięśnia poprzecznych brzucha i to jest na poprawienie wydajności mięśnia.

gorgusia fajny:) będzie pasował, ja mam takie naturalnie: http://0.tqn.com/d/beauty/1/0/V/M/1/natalie-portman.jpg (brązowe wpadające w rudy) i zawsze się mnie wszyscy pytają jakięj farby używam, zrób sobie takie bardziej rudawe jak ma Emma Stone. Ja kocham mój kolor zafarbuje dopiero jak siwe się pojawią:-D

Ostatnia edycja:
Agnes niestety te plastry nie działają na rozstępy bo sama chetnie uda i pośladki bym sobie obkleiła heheh te plastry to kinesiotaping pomagają na bóle mięśniowe i wzmacniają mięśnie.
Oj wiosna już na całego bo widze, że dużo z was myśl o zmianach kolorów i fryzur aż też zacznę nad tym sięzastanawiać. Gorgusia ładny kolor te rudości bardzo energetyczne są. Asia pozazdrościć naturalnego koloru włosów, to marzenie mieć taki kolor żeby nie kusiło farbowanie.

dzisiaj się żegnam z orbitrekiem, opylił się nam na allegro, praca już mnie 2 kg odchudziła, nie mam kompletnie czasu na dodatkowe ćwiczenia :sorry:

irisson kolejny powód dla którego zazdroszcze pracy z taką szybkością jak będziesz gubić kilogramy to co będzie za miesiąc ;-)

reklama
malinka, kiedyś w liceum miałam blond ale tylko szamponetką:-) Zresztą np. jak byłam na stypendium w Tel Awiwie to przez 1, 5 m - ca zrobiłam się blond bo tam jest słońce cały dzień. U mnie jest znów problem z cięciem bo moje włosy się kręcą i falują, dlatego od zawsze mam długie.

Olga, ja bym poszła za ciosem, jakoś mi wyjątkowo pasuje ta fryzura do Twojej dziewczęcej ślicznej buzi, raz się żyje;-)

Ja już plaster zdjęłam, wkurzał mnie.

Ostatnia edycja:
Do góry