reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Ja też tak mam, że jak mam lepszy nastrój i więcej sił to zaczynam coś robić i wtedy werwa znika i padam . A jazda samochodem jest taka męcząca dla mnie, wczoraj do gin 90 km w jedną stronę, a po lekarzu jeszcze skoczyliśmy do OBI pooglądać bo trzeba powoli zacząć wybierać płytki, wanny i inne rzeczy do domku, a ja po krótkim chodzeniu po sklepie wymiękłam, kręgosłup nie dał nam połazić. Co będzie potem

No wiem co to znaczy. my bylismy wczoraj w Castoramie, tez po wanne i tak mnie kregoslup bolal, ze nie bylo szans na ogladanie :(

Glowa mnie boli dzis od rana i jestem jakas nie do zycia. Nudzi mi sie, a nie chce mi sie nic robic. I badz tu czlowieku madry :-)

Swoja droga, nie wiecie dziewczyny czy nasza kochana poczta pracuje w sobote? Bo czekam na moje spodenki ciazowe :-D

reklama
hej mamuśki, dopiero co wykapałam się i weszłam do łózka z laptopem, wróciłam z tego kinder przedsięwzięcia, to nie był dobry pomysł, ale o stówkę mam w kieszeni więcej, jutro tam nie idę !! nienie

pada właśnie deszcz z gradem, idealnie do relaksu :-) i ogladam nowy Mam Talent wiem, ze to zadziwiajace, ale cieszę się, ze juz wróciła ta klasyczna rutynka, jakieś seriale, programy, pogoda chłodniejsza ah ale w ciazy to ma się rózne skrzywienia ;-)

Dziewczyny ale macie dobrze z tym długim macierzyńskim! Ja i tak się cieszę, bo teraz posiedze na wolnym do końca września, czyli 7 miesięcy, ostatnio urodziłam w maju i juz w listopadzie wróciłam do pracy. Choć prawdopodobnie w marcu zacznie mi się angielski sponsorowany z Kapitału Ludzkiego i będę musiała sobie robić wychodne dwa razy w tygodniu, bo będzie mi zal, żeby mi lekcje przepadły. Tylko nie wiem jak to zrobię, bo jak moje drugie będzie takie przyklejone do cyca, to na początku ciężko będzie, a chcialabym, żeby moje drugie tez było na moim mleczku jak najdłużej.

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny!
A ja całą noc się męczyłam, bo od wczoraj boli mnie w podbrzuszu po prawej stronie. Nie wiem czy tak ma być czy to jajnik mnie boli czy co. Mam nadzieję, że to nic strasznego.
Wczoraj namówili mnie na grilla i do dziś było mi aż niedobrze po tym jedzeniu i cały czas mi się odbijało po tym świństwie. Teraz żałuje że zjadłam.
Pozdrawiam Was i życzę miłej niedzieli

Witam niedzielnie

Ewitka no to musisz zainwestować w laktator:-) Ściągane, ale zawsze to Twoje mleko.

Barbara36 jak Cię tak mocno bolało to weź nospę i to nie jednorazowo tylko weź tak 3x1 a jak nie przejdzie to do lekarza.

Ja zaczynam nasłuchiwać i starać się poczuć czy to ruchy dziecka czy jelit, ale jeszcze nie mogę określić. Czekam cierpliwie dalej. No i co najgorsze to zaczynam budzić się w nocy głodna. Raz udało mi się to przespać, ale nie zawsze wychodzi. Chyba muszę w dzień więcej jeść, bo póki co to jem mniej niż przed ciążą, bo jakiś mniejszy apetyt mam, ale to się chyba już zmienia.

hej dziewczyny!!
U nas pieknie świeci słoneczko, czuję się od rana dobrze więc wyciagne chyba męża na spacer do lasku, co roku jeździmy na grzyby ale w tym roku chyba nie będę ich zbierać ale chociaż pospacerujemy.
Wczoraj byłam na takich targach dla dzieci w moim miescie, organizowane po raz pierwszy więc jeszcze im dużo brakuje ale było stoisko szkoły rodzenia, która mnie bardzo zainteresowała bo chce chodzić ale też wystawiała się dziewczyna która zapraszała na aerobik dla kobiet w ciązy w wodzie. Przejdę się pewnie w ten albo nastepny czwartek. Dziewczyna która to prowadzi bardzo zachwalała te zajęcia i moim zdaniem to fajna sprawa, trochę ruchu a poza tym pewnie bóle pleców itd mogą być mniej odczuwalne w późniejszam etapie. Czy któraś z was już chodzi na podobne zajęcia???Jeśli tak to co o nich sądzicie?

witam i ja was w niedzielne przedpołudnie
i u mnie mniej sił jest, ale myślę że na to składa się dużo rzeczy: wymioty, niskie ciśnienie, brzuchol też już ciagnie i plery bolą
nie moge się doczekać już tego lutego, ehh, tak zasnać i obudzić się za 5 miesięcy....
w domu też zimno, nie chce się z łóżka wyłazić
gdzieś jakaś niemoc mnie ogarnia

Witam, u mnie pogoda słoneczna więc pewnie przejdę się na spacer:-)
Wczoraj wieczorem jak mały fikał w brzuszku, przystawiłam rękę K. do brzuszka i poczuł małego kopniaczka;-) Tylko jednego niestety. Moje dziecię gdy poczuje rękę na brzusiu, lub słyszy głośną muzykę czy hałas to się uspokaja:-p Ja bym coraz chętniej posiedziała sobie dłużej w domku i poodpoczywała, ale niestety muszę pracować do conajmniej połowy grudnia:sorry2: Idę na śniadanko;-)

reklama
Do góry