reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

DorissŁ:
Nie chodzilam na takie zajecia, ale z checia bym sie wybrala. Uwazam ze to suuuuuuper pomysl! Po pierwsze wzmacniaja sie miesnie kregoslupa, miedzyzebrowe i wszystkie inne, ktore teraz sa obciazone. Ruch, wiadomo, pomaga nam nie przytyc bardzo. A dodatkowo to, ze zabiegi sa we wodzie to nie obciazaja stawow.
Czytalam tez gdzies ze kobiety, ktore chodzily na basen w ciazy maja latwiejsze porody, ale nie wiem ile w tym prawdy. A ile takie zajecia u Ciebie kosztuja? Musze tez u siebie poszukac :-)

Spodenki mi nie przyszly wczoraj wiec czekam dalej :angry:

Powiedzcie mi Kochane, jak Wasze uszy? Nie zauwazylyscie czegos innego? Bo mi tak czesto w uchu "puka", a jak otwieram usta to tak strzela jakby. Czytalam ze to jest spowodowane przez hormony, ze cos sie tam w uchu powieksza, ale nie slyszalam, zeby jakas kobieta w ciazy tak miala. Ale... cos za cos, nie mnialam wymiotow, to mam dziwne akcje w uchu :angry:

reklama
witam dziewczynki, wlasnie poczytalam o czym pisalyscie przez ostatnie dwa dni, sporo tego. Ja tez ostatnio nie mam zbyt duzo energi, ale staram sie jak najwiecej ruszac, spacerowac, sprzatac itd. choc czasami tak fajnie jest nic nie robic :) Widze ze juz kilka czuje ruchy maluszkow:), ja jeszcze czekam.....

Ewitka no to musisz zainwestować w laktator:-) Ściągane, ale zawsze to Twoje mleko.
Gosia na szczęscie nie muszę, bo mam Medelę po synku, tylko muszę w niej silnik naprawić, bo coś zaczął słabo ciągnąć, chyba go zalałam. No i powiem szczerze, ze często wolałam odciągnąć ręcznie, bo laktatory są okropne, wolne i bolesne, chyba, że ja miałam jakis wadliwy egzemplarz.

Doris takie zajecia w wodzie są super i świetnie odprężają, jak tylko masz czas i chęci, to zapisz się.
A u nas też paskudnie, co prawda juz nie pada, ale zrobiło sie tak ciemno, ze chyba zaraz zacznie.

pobrykałam trochę po lesie i jestem wykończona
ale dotleniłam się fest, więc pewnie będzie dobrze się stało :)
co do pyknieć w uszach, to szczerze powiedziawszy, ani się z tym nie spotkałam osobiście, ani nawet nie słyszałam, ale chętnie oddam wymioty za nie :DDD

Hej dziewczyny!
Coś cichutko przy niedzieli :)
Ja od dwóch dni a raczej nocek lepiej śpię, tzn czuję zmęczenie i senność czego nie miałam i dłużej spałam niż ostatnio. Może wracam do normy :) Oby, bo mam dosyć tych bezsennych nocy.
Od tygodnia pracuję i już się boję jutra. Mam w przedszkolu kilku płacząco-wrzeszczących maluszków. Ach, żeby tylko przetrwać wrzesień :)
pozdrawiam

Witajcie:)
Troszkę mnie nie bylo,także nie nadrobilam jeszcze.Ostatnie dni sierpnia troszeczkę odpoczywaliśmy,poźniej poczatek roku w szkole i przedszkolu i zeszło.
Do lekaża mam 16 wrzesnia.To bedzie 18 tydzień wiec mam cichą nadzieję już cos wiedzieć więcej:)
Zaczynam czuć bulgotanie,ale czy to ruchy pewna nie jestem.
Pozdrawiam babeczki,poczytam troszkę i szykuje się do pracy,jak ja nie lubie poniedziałku....
Ps.cierpię na bezsenność,koszmar.
buziaki:)

witajcie
Ewuśka, co Ty robisz o 3:30 w nocy???? szalona babo :)))
zimno dzisiaj jak nie wiem, i ciężko było wstać
ja też już czasem czuję jakby mi coś pływało w brzuchu a czasem delikatne puknięcia :)) czasem mam wrażenie że mam rybę w brzuchu zamiast dzidzi :))

Witam dziewczyny...
Zmroziła mnie ta informacja powyżej, łzy cisną się do oczu jakie życie potrafi być okrutne. Obiecuję oddać głos raz dziennie.

Mysia88 pytalaś o cenę zajęć aerobiku dla ciężarnych w moim mieście. Trzeba opłacić wejście na basen na godz. 5,50zł + 7 zł zajęcia. Moim zdaniem to naprawdę nie jest duża kwota a myślę, że zyskam. Muszę tylko kupić sobie szybko strój jednoczęsciowy taki żebym się w nim zmieściła do końca ciązy :) Napisze wam jak było po pierwszym zajęciach, może uda mi się już w ten czwartek pójść a jak nie to za tydzień na pewno.

reklama
Do góry