reklama
czarnula83
Fanka BB :)
tez mam juz brzuch, musze sobie kupic jakies spodnie luzne, bo w innych cisnie mi i jest niewygodnie.
A
aniaprzemka
Gość
Dziewczyny to jak są brzuszki to proszę się chwalić w odp wątku na grupie prywatnej! Ja już tak bym chciała żeby mój było widać, niestety płaski jak deska.. Chętnie na pocieszenie pooglądam wasze!
jak tylko naprawie aparat to zrobie aniuprzemka sobie zdjecie
rutkosia dzieki za troske siedze na podworku z nogami w gorze i patrze na buszujacych siostrzencow :-) i czytam ksiazeczki, wlasciwie nic nie robie i tak mam miec cala ciaze. za dwa tyg kotrola zobaczymy czy wszystko oki chyba tak bo nic nie boli i nie ma juz plamien nawet uplawow takich podbarwionych brudna krwia.
rutkosia dzieki za troske siedze na podworku z nogami w gorze i patrze na buszujacych siostrzencow :-) i czytam ksiazeczki, wlasciwie nic nie robie i tak mam miec cala ciaze. za dwa tyg kotrola zobaczymy czy wszystko oki chyba tak bo nic nie boli i nie ma juz plamien nawet uplawow takich podbarwionych brudna krwia.
Masz już czwórkę skarbów? Wow! To masz radośnie w domuWitam dziewczyny:-)
Ja też na brak brzucha nie narzekam,bo mam już i to taki dość duży,ale to moja 5 ciąża(ostatnia 6 lat temu).
Boję się,że kolosa urodzę,bo ja ważyłam 4800 i 52 dł,a mój Piotrek ważył ponad 5 kg i miał 70cm
Mój brzuch też już widać, trochę się na początku zdziwiłam, ale mi się szybko pokazał nawet przy pierwszej ciąży. Tak jakby mnie wzdęło, i trzymało do 3go miesiąca gdzie już normalnie brzuch rósł.
Ale teraz chyba w ogóle jakoś szybciej rośnie. Aż się wystraszyłam, że bliźniaki Jak ja bym dała radę z trojką takich małych na raz?
A co do zdjęć- tu się nie wstawia? Tylko na grupach?
reklama
Trzymam A ja jutro, 20.20, nie mogę się doczekać, odliczam godziny!
Podziel się: