reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Jak byłam u gina 18 czerwwca,to mówił,że macica jak na 8 tydzień,a dzidzia dopiero 5:-)
Dziś idę i do lekarza i na usg,to wam napisze co w brzuszku słychać;-)

reklama
Witam wszystkie dziewczyny te nowe jak i zadomowione;)Długo mnie nie było bo zajęta byłam...
Jadę dzisiaj na 15 na wizytę do lekarza wyniki badań mam także dzisiaj będę wszystko wiedzieć i WIDZIEĆ maluszka;)
Z jednej strony się ogromnie cieszę a z drugiej boję że coś nie tak będzie:-(

Dziewczyny to jak są brzuszki to proszę się chwalić w odp wątku na grupie prywatnej! :D Ja już tak bym chciała żeby mój było widać, niestety płaski jak deska.. Chętnie na pocieszenie pooglądam wasze! :)

jak tylko naprawie aparat to zrobie aniuprzemka sobie zdjecie

rutkosia dzieki za troske siedze na podworku z nogami w gorze i patrze na buszujacych siostrzencow :-) i czytam ksiazeczki, wlasciwie nic nie robie i tak mam miec cala ciaze. za dwa tyg kotrola zobaczymy czy wszystko oki chyba tak bo nic nie boli i nie ma juz plamien nawet uplawow takich podbarwionych brudna krwia.

Witam dziewczyny:-)
Ja też na brak brzucha nie narzekam,bo mam już i to taki dość duży,ale to moja 5 ciąża(ostatnia 6 lat temu).
Boję się,że kolosa urodzę,bo ja ważyłam 4800 i 52 dł,a mój Piotrek ważył ponad 5 kg i miał 70cm:szok:
Masz już czwórkę skarbów? Wow! To masz radośnie w domu :)
Mój brzuch też już widać, trochę się na początku zdziwiłam, ale mi się szybko pokazał nawet przy pierwszej ciąży. Tak jakby mnie wzdęło, i trzymało do 3go miesiąca gdzie już normalnie brzuch rósł.
Ale teraz chyba w ogóle jakoś szybciej rośnie. Aż się wystraszyłam, że bliźniaki :D Jak ja bym dała radę z trojką takich małych na raz?

A co do zdjęć- tu się nie wstawia? Tylko na grupach?

Dziewczyny ja się szykuję na wizytę trzymajcie kciuki żeby było wszystko ok;-) strasznie się denerwuję ale mam nadzieję że jest dobrze;) Akunia tak trzymaj odpoczywaj i dbaj o siebie trzymam kciuki żeby z tobą i maluszkiem było dobrze;) To do zobaczonka dziewczyny:blink:

reklama
Dziewczyny ja się szykuję na wizytę trzymajcie kciuki żeby było wszystko ok;-) strasznie się denerwuję ale mam nadzieję że jest dobrze;) Akunia tak trzymaj odpoczywaj i dbaj o siebie trzymam kciuki żeby z tobą i maluszkiem było dobrze;) To do zobaczonka dziewczyny:blink:

Trzymam :) A ja jutro, 20.20, nie mogę się doczekać, odliczam godziny!

Do góry