reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Dziendobry

U mnie jak narazie nic nie boli, nic nie ciagnie itp. Ale pas rosnie czuje po spodniach. Jutro ide do lekarza zobaczymy co tam slychac.

Ja oczywiscie w pracy i czeka mnie dlugi dzien musze sie wybrac do ambasady chinskiej po wize a tam gorsza biurokracija niz w Polskiej ambasadzie. Ale na szczescie jeszcze tylko jutro i mamy dlugi weekend. Do wtorku mam wolne bedziemy z corka odpoczywac na basenie i moze na plaze sie wybierzemy.

Jezynka jak cwicze to szybciej mi tlenu brakuje. W ciazy potrzebujemy wiecej tlenu.

Agunia czemu luteine bierzesz? zreszta coraz wiecej czytam na polskich forach ze dziewczyny to biora a tutaj sie z tym nie spotkalam. Po co to jest?

reklama
Byłam na usg... Moja kruszyna ma już 8,3mm:-D 7tyg.
Luteine biore,bo mnie strasznie brzuch od samego początku ciąży boli,gin mi zapisał,bo w poprzedniej ciąży krwawiłam już w 10tyg,to tak zapobiegawczo:-)
Z dzidzią wszystko dobrze,tylko ja się dalej czuję źle,ale jakoś to będzie;-)

Witam dziewczyny:-)
Ja też na brak brzucha nie narzekam,bo mam już i to taki dość duży,ale to moja 5 ciąża(ostatnia 6 lat temu).
Boję się,że kolosa urodzę,bo ja ważyłam 4800 i 52 dł,a mój Piotrek ważył ponad 5 kg i miał 70cm:szok:

łoo dziewczyno jak Ci się udało urodzić takiego olbrzymka:-) nie ma co.. masz się czym pochwalić:-) ale w każdym razie życzę Ci żebyś nie pobiła tego rekordu.. bo poród takiego bobasa chyba nie należy do najłatwiejszych

No więc i ja czekam na dzieciaczka w lutym... Jestem w 7 tygodniu ciąży i czuję się okroponie.... Czy macie drogie mamy jakieś rady??

opisz dokładnie jakie masz objawy to coś poradzimy:tak:

Rutkosia daj znać jak po wizycie..

i oczywiście witam wszytskie nowe lutówki

reklama
Do góry