Jestem znow, wizyta poloznej troszke mnie uspokoila, powiedziala zeby nie wybudzac malej co 3 h (tak jak kazali na w szpitalu...) a wy co na ten temat myslicie ja ciagle mam watpliwosci ...
witam
tak na szybko odpowiem - nie wiem czy to dobry pomysł , żeby nie wybudzać skoro nie budzi się sama na karmienie...cos tam kiedys czytałam , że niektóre dzieci moga tak miec ze sie nie obudza na karmienie ale to zle wlasnie - bo one spia i w sumie nie wiedza ze powinny cosik zjejsc - a potem beda za slabe zeby sie obudzic - znajde ten artykul to ci podrzuce- zreszta jak ja lezalam w szpitalu to tez VIki raz przespala 5godz i pediatra powiedziala ze powinnam wybudzac- wlasnie dlategop ze dziecko moze byc senne z tego powodu ze jest slabe - chyba ze dokarmiasz butla , ale z tego co piszesz to nie... ja moze troche to chaotycznie napisalam - ale wiem ze powinno sie wybudzac jak dziecko zbyt dlugo spi ...a propo kompetencji poloznych - dziecku znajomej polozna podcinala kikut pepowiny - a jeszcze inna w szpitalu oswiadczyla mi ze mleka sie nie powinno zamrazac bo wejda zarazki - ja tam wole najpierw dowiedziec sie w kilku zrodlach jak opinia jest sprzeczna - a najlepiej to zapytaj swojego pediatry