ligotka
Fanka BB :)
Dzieki dziewczynki, ja oczywiscie tez sklaniam sie ku opini pediatry, na szczescie jutro mamy wizyte domowa, zamowilismy wlasnie ze wzgledu na zazolcenie malej, zapytam znow co ona sadzi, na razie wybudzam, choc latwo nie jest bo to spioch jest, a jak juz sie obudzi to znow nie moze zasnac...
polis wywolywania balam sie jak ognia, bylam zdecydowanym przeciwnkiem, a w moim przypadku okazalo sie ze nie taki diabel straszny, poszlo szybko, skurcze co prawda od razu silne, ale tez rozwarcie poszlo w tempie ekspresowym, wiec glowa do gory moze nie bedzie tak zle!
Ewitko stosuje bepanthen oczywiscie, dzieki niemu nie mam mocno poranionych piersi, ale niestety i tak sie przyklejaly
poza tym jak juz pisalam leci ze mnie jak z kranu wiec wkladki chyba musialabym uzywac podwojne, oczywiscie nie obejdzie sie bez nich jak bede wychodzic na zewnatrz, ale w domku sa idealne, nawet spi sie w nich niezle
polis wywolywania balam sie jak ognia, bylam zdecydowanym przeciwnkiem, a w moim przypadku okazalo sie ze nie taki diabel straszny, poszlo szybko, skurcze co prawda od razu silne, ale tez rozwarcie poszlo w tempie ekspresowym, wiec glowa do gory moze nie bedzie tak zle!
Ewitko stosuje bepanthen oczywiscie, dzieki niemu nie mam mocno poranionych piersi, ale niestety i tak sie przyklejaly
Ostatnia edycja: