reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
chyba coś się ruszyło :) Parę dziewczyn mamy na porodówce...
Ligotka, chyba i ja spiszę do Ciebie numer bo świetnie Ci idzie przekazywanie tych wiadomości :))))
Ja byłam dziś na ktg, ale zero skurczy, czekam dalej! ale hormony mi buzują bo jakoś poddenerwowana jestem i popłakałam sobie trochę!

od jakiejs godziny czuje narastające spinanie podbrzusza, tak się spina i czuje potem rozciąganie i takie gorąco, ciekawa jestem czy ma to związek z powolnym ruszaniem akcji, czy to tak ma być po prostu.. i jak by na okres bolało.. rety, ciekawe ile jeszcze przed nami...

a ja własnie się wywaliłam
kurcze ale mam stresa jeszcze się cała trzęsę
na szczęscie poleciałam na tyłek więc miałam dobrą amortyzację, ale normalnie koszmar

Lizzy witaj w grupie zgrabnych inaczej.Ja dopiero co pisalam ze polecialam na lodzie i wyldaowalam w pozycji na pieska z krwawiacym kolanem.Jak dlugo malesntwo sie rusza jest ok.

Czy jest ktos kto nie spi oprocz mnie? :-(
Dostalam pokrzywke i chce sie wsciec tak mnie swedzi...

ja jestem już godzinkę,standardowo........Probowalam spać ale nie dam rady,od kilku dni swędzi mnie gdzieniegdzie,nie wiem czy to poKrzywka, ale mile nie jest.

Wspólczuje upadków.

Miłego weekendu:)

Witam sie!!!
No ale nam sie wczoraj dzieci urodzilo!!! Super wiesci! Czekamy na kolejne... anusiak.... dzieje sie cos?? oczywiscie Rutkosiu na Ciebie rowniez czekamy :)
dziubasek pewnie pisz pisz, jak juz mowilam ja tu pelnie dyzur do konca ;)
Ewuska ja jak zwykle wstalam kolo 4 ale jakos w koncu usnelam... ciezko bylo
mysia wspolczuje pokrzywki, to cholerstwo jest beznadziejne, cale zycie je mam :( na szczescie juz wiem jak sobie z nim radzic...

A u mnie spokoj, mam jakies skurczybyczki pojedyncze, ale nic wielkiego, dzis w nocy nawet poszalelismy z mezem i nadal cisza....

Wiesci od Rutkosi "nadal w dwupaku i juz z zalozonym cewnikiem i juz dopadly mnie skurcze wiec moze cos dzisiaj ruszy...."

reklama
ja jestem już godzinkę,standardowo........Probowalam spać ale nie dam rady,od kilku dni swędzi mnie gdzieniegdzie,nie wiem czy to poKrzywka, ale mile nie jest.

Wspólczuje upadków.

Miłego weekendu:)

Ja o tej godzinie też nie spałam, ale wstałam przed 4 wypiłam kakao, poczytałam książkę i w końcu zasnęłam - okropna jest ta bezsenność.
Miłej soboty :)

Do góry