reklama
myślę że dostałaś ostro w żołądek i stąd taki atak mdłości)Dziekuje Dziewczyny za odp!
Ligotka: Uspokoilas mnie, w takim razie tak widocznie czasami jest.
ligotka
Fanka BB :)
Dobra dziewczynki smigam na wizyte! Trzymajcie kciuki... oby to byla moja ostatnia wizyta
Dobra dziewczynki smigam na wizyte! Trzymajcie kciuki... oby to byla moja ostatnia wizyta
trzymam mocno mocno mocno
majuska
agunia ja biore asmag, ligotka no to czekamy na wieści;-)
reklama
crazy mama
Ligotka jak dla mnie to prosto od lekarza mozesz na porodowke pojechac.POWODZENIA i rozwarcia zyczymy
A mi wlasnie jakies 30 min temu chyba czop odszedl.Nie jestem tylko pewna bo jak opisywalyscie to wasze byly przezroczyste lub z nitkami krwi a ja zauwazylam u siebie taki blado zolty glut calkiem spory.Moze moja lopata dziala bo dzisiaj choc pod kontrola meza udalo mi sie ukrasc lopate i troszke chodniczek przed domkiem odsniezyc
A mi wlasnie jakies 30 min temu chyba czop odszedl.Nie jestem tylko pewna bo jak opisywalyscie to wasze byly przezroczyste lub z nitkami krwi a ja zauwazylam u siebie taki blado zolty glut calkiem spory.Moze moja lopata dziala bo dzisiaj choc pod kontrola meza udalo mi sie ukrasc lopate i troszke chodniczek przed domkiem odsniezyc
Ostatnia edycja:
Podziel się: