reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Dziewczyny, mam dziwne pytanie.
Czy Wy już, w ramach przygotowań do porodu, golicie się za zero? Ja miałam z tym problem, więc zaczęłam hartować skórę. Ale totalnie na zero, to mi nie wychodzi, bo za cholerę nic nie widzę i jadę maszynką na oślep. W rezultacie mam bardzo artystyczny nieład. Lekarz za tydzień będzie miał ubaw ;-)

Ligotka, jak po wizycie?

reklama
Witam, wrocilam, wrzucam relacje z wizyty w odpowiednim watku... wiecej dzis nie naskrobie bo padam na ryjek i zmykam spac! Dziekuje za kciuki pamiec!!! Kochane jestescie, teraz tylko musze sie trzymac w dobrym nastroju, i przespac nocke dobrze bez stresu!

Ad magnezu ja sie leniwa zrobilam nie bralam i znow mnie zyly bola :(

Ostatnia edycja:
Widze ze tu cisza.... Ja przed godzinka wstalam na siku i zasnac nie moglam....
Po pierwsze mamy wiesci od margoz, trzymamy mocno kciuki!!! Juz nIedlugo bedzie tulic swojego Maluszka ;)
Po drugie potwornie stawia mi sie brzuszek, to mnie boli koszmarnie, szczegolnie jak sie porusze boli mnie kregoslup i brzuszek, to chyba te skurcze przepowiadajace co? :((((
Po trzecie bylam koszmarnie glodna i myslalam ze oszaleje jak zaraz czegos nie zjem...
No i dlatego tak tu sobie posiedze chyba do rana...

Witaj Ewuska wlasnie o Tobie myslalam ze ty tu jestes na pewno :)))
Tak sie zastanawiam czy to moje stawianie sie brzuszka powinnam tez liczyc... bo boli strasznie i czesto jakos jest... ale to raczej z tych przepowiadajacych.

Wlasnie przyszedl smsik od margoz :) Mamy kolejna lutowa mamusie!
Mysle ze to sa wiesci ku pokrzepieniu nas czekajacych... w koncu u margoz nic nie zapowiadalo a jednak :)

Ostatnia edycja:
Witam

Ale się wystraszyłam dziewczyny. Wstałam na siusiu i jak szłam to czuje, że mi coś leci a tu krew, ani brunatna ani czerwona, ale sporo. I się zastanawiam czy to efekt wczorajszego badania na przykład czy coś innego. Teraz siedzę i obserwuję czy tego więcej jest. Na razie sucho. Brzuch mam miękki, mały się rusza. Ale chyba z nerwów mnie trochę rozbolał. Nawet nie wiem czy śniadanie mam jeść.

Ale świetne wieści z rana, aż mi się humor odrazu poprawił! Gratulacje dla nowej mamusi.

ligotka a może to już nie są przepowiadające tylko coś się zaczęło dziać!!!

angelka ja też mam katar dostałam jak leżałam w szpitalu i już prawie dwa tygodnie mnie męczy:(

GosiaLew jak było sporo to dzwoń do swojego lekarza, może zaczyna się cos dziac. Po badaniu to pewnie byłoby to tylko kilka kropeczek, bynajmniej ja tak miałam.

Noc w miarę przespana, tylko 4 razy wstawałam, ale nie było źle. Dzisiaj o 16 idę na wizytę, pewnie znowu się wysiedzę do 19 jak ostatnio, ale idę ze znajomą to przynajmniej nie zanudzę się tam okropnie. Ciekawe co mi pani doktor powie, muszę sobie zaraz zrobić listę pytań bo mam ich tyle, że ho ho :-).

Ostatnia edycja:
reklama
Witam lutowe mamusie:-)
tyle miesięcy mnie tu z wami nie było, ale poczytuje sobie od czasu do czasu.
Miałam być marcóweczką ale chyba nie dociągnę, nasza Pani doktor mówi, że Zuzka już za nisko sobie siedzi. Może na walentynki zrobi nam prezent:tak:

Do góry