reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

witam się

Widzę że sporo się wydarzyło: ten blog styczniówki - współczuje i trzymam kciuki za małego.
Ewitka już po cc więc zostało nam i jej czekać na jakieś wiadomości. Jestem dobrej myśli :)
Viki jesteś wielka - ja nie wiedziałabym co robić więc muszę poczytać o takich sytuacjach.
Anja26 Ty się teraz kobieto staraj nie denerwować, mąż na pewno wróci i lepiej czekaj w spokoju - choć łatwiej mówić niż zrobić.
Rutkosiu obyś urodziła bez konieczności wywoływania.

Ja spałam do 10 z jednym wstawaniem na siku. Byłam w przychodni żeby wypełnić deklarację odnośnie położnej środowiskowej, potem wizyta u weterynarza żeby tabletki na odrobaczenie kupić dla suni. Mąż od 14 w pracy a ja leżę, zaraz jednak mam zamiar zrobić sobie relaksującą kąpiel. Miałam iść do fryzjera ale zostawię to sobie na jutro, bo moje odrastające włosy potrzebują poprawek kosmetycznych :)

Spokojnego dnia, buziaki :-)

reklama
Witam

U mnie polnoc ;) I katastrofa, sniezyce mamy straszna. Podobna bedzie trzecia najgorsza na rekordzie. Ja chodze i sie denerwuje bo M prubuje wrucic z pracy i na ulicach jest katastrofa. A Chicago jest naprawde dobrze przygotowane i trzeba B. duzo zeby nie mozna bylo jezdzic.l Oczywiscie siedze i sie denerwuje raz M a dwa to nawet nie chce myslec co by bylo jak bym zaczela teraz rodzic. Nasz stan ruszyl wojsko by pomagac ludziom na ulicach i na wrazie "w" maja uzyc skuterow snieznych jak by nie bylo jak dotrzec do ludzi.

Anja witam w klubie zamrozonych.U nas w Pennsylvanii tez pogoda wiele lepiej nie wyglada.Mojemy slubnemu droga z NY do domu tez coraz dluzej zabiera wiec powoli zaczynam panikowac.Oby do 5 lutego.Wtedy juz nie bede w domku sama.

Ewitka chociaz to nie jest watek gratulacyjny to ja i tak Gratuluje.Teraz tylko badz silna dla malej.Napewno badania wyjda lepiej niz lekarz przypuszczal na poczatku.Trzeba wierzyc.Wracaj szybciutko do domu z tego szpitalenego getta.

Odnosnie watku styczniowki to mam nadzieje ze zadnej z nas sie nic takiego nie przydazy.Mysle ze latwiej jest stracic malenstwo na poczatku ciazy niz kilkudniowe.Mam nadzieje ze dzieciaczek bedzie silny i jakos sie z tego wygrzebie.Kurcze tez juz chyba sobie nakladlam do glowy...
RUTKOSIA juz niedlugo.....a u mnie niewiadomo bo nic mi na wywolanie nie dadza ze wzdledu na cc.Trza grzecznie czekac...

Anja witam w klubie zamrozonych.U nas w Pennsylvanii tez pogoda wiele lepiej nie wyglada.Mojemy slubnemu droga z NY do domu tez coraz dluzej zabiera wiec powoli zaczynam panikowac.Oby do 5 lutego.Wtedy juz nie bede w domku sama.

Ewitka chociaz to nie jest watek gratulacyjny to ja i tak Gratuluje.Teraz tylko badz silna dla malej.Napewno badania wyjda lepiej niz lekarz przypuszczal na poczatku.Trzeba wierzyc.Wracaj szybciutko do domu z tego szpitalenego getta.

Moj wyszedl z pracy o 11 a dojechal do domu o 6 rano ( zawsze zabiera mu max 30 minut)
I to tak mial szczescie ze dojechal bo wiele razy utknal i szukal innych ulic. On pracuje na lotnisku takze juz dzwonilam po hotelach ale O'hare oczywiscie odwolalo praktycznie wszystkei loty i kazdy hotel zajety. Swiata u nas nie widac takiej sniezycy nie bylo od 67 roku. Nie wiem czy sie do jutra odkopiemy ale pewno nie. Dzis oczywiscie nikt nigzie nie idzie.

Witam dziewczyny:)

nie wiem czy mnie pamiętacie..pisałam z Wami jakiś czas temu:)chciałam się pochwalić, że w czwartek 27 stycznia o godzinie 18.00 urodziłam mojego synka:)waży 3620g i ma 57 cm:)

pozdrawiam Was wszystkie:)gratuluję wszystkim mamusiom urodzonych dzieciaczków, a tym oczekującym życzę powodzenia:)buziaki:)

Dziewczynki pomocy! Siedze sobie spokojnie i nagle takie uderzenie goraca i slabosc ze myslalam ze nie wyrobie. No i do tego za kilka minut doszly wymioty. Ale takie ze nawet przez nos mi lecialo (przepraszam za opis). Nie sadze, ze to jakis objaw porodu, bo nie boli nic na dole, nie twardnieje nawet ani nic sie nie dzieje takiego.
Na obiad jadlam makaron z serkiem-wszystko swieze, dzis kupione. Prosze, powiedzcie, moze tak wygladaja zwykle mdlosci w ciazy, ktore moga sie tez pojawic pod koniec ciazy jak i na poczatku. Ja nigdy mdlosci nie mialam, wiec nie wiem jak wygladaja. Masakra :-(
Co to moze byc?

reklama
Do góry