reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Karolina to przykre co piszesz i strasznie mi jest przykro że musisz tak cierpieć ale musisz być silna i nie poddawać się bo masz dla kogo żyć i się poświęcać...

A co do zakupów właśnie wylicytowałam małemu ogrodniczki na allegro i kupiłam jeszcze 3 pary rajstopek ;D Rajstopki po 4,99 za szt a ogrodniczki wylicytowałam za 8 zł:-)

reklama
Dziewczyny, oczywiście że maleństwo jest najważniejsze i jej dobro jest na 1 miejscu.
Powiedziałam szefowej że będę przychodzić tyle na ile mi zdrowie pozwoli. Nie mam zamiaru się wypruwać ale chcę trochę "dorobić" skoro mam tą szansę - poza tym strasznie mi się nudzi w domu i mam już dość spania do 11 i dzień taki krótki wtedy a wieczór do 24. Trochę normalnego trybu pobudkowego mi nie zaszkodzi.

Obiecuję będę o siebie dbała :)

Dziewczynki na watku goraca linia zamiescilam wiadomosc od vikingus, chyba bedziemy miec kolejnego dzidziusia niedlugo :)

Karolina domyslam sie co czujesz, wystarczy, ze pomysle co by bylo gdyby a ja juz wyje w poduszke, na szczescie to tylko glupie mysli u Ciebie rzeczywistosc.. Ale wierze ze bedzie dobrze i jeszcze bedziesz bardzo bardzo szczesliwa!

No ja myślę, że moze być już nawet dzisiaj, jak już jest 4cm! a to przecież drugi poród to będzie szybciej. Trzymam kciuki za Viki i czekam na kolejne wieści!!!
Łał fajnie 13-ego tak jak mój synus się urodził, tylko on w maju. A ktoś tu dzisiaj o przesądach pisał.

reklama
Do góry