reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
a ja nie dotrwałam do północy hehe i zasnęłam przed jedenastą
ale nockę miałam ciężką, bo do bólu nóg doszły jakieś problemy z oddychaniem, więc wstałam zmęczona jak nie wiem
jeszcze raz wam życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :))

Witam sie i ja z rana ;)
Bez kaca, bez bolu glowy, zupelnie wyspana ;) Mala obudzila mnie na sniadanie i wlasnie wszamalysmy. A teraz dzien blogiego leniuchowania :D Milego dnia zycze i jeszcze raz DUZO DOBREGO W NOWYM ROKU

Karolinka nie przejmuj sie tym wszystkim ,wiem ze w Twojej sytuacji takie rzeczy jeszcze bardziej denerwuja, ale najwazniejszy jest spokoj dla CIebie i dla Maluchow :*

witam i ja w nowym roku :)
wiec jakby nawet komus sie juz poród przytrafi to dzieci z 2011 juz bedá :) choc najlepiej niech kazda dotrwa do swojego terminu czego nam zycze :)

Ja spokojnie wytrwałam do 1.30, posiedziałabym nawet dłużej ale mąż był zmęczony (no i trochę wstawiony). Wieczór był bardzo sympatyczny, dobre jedzonko, fajne towarzystwo a na koniec oglądanie fajerwerków z okna.

Wszystkim mamusiom życzę szczęśliwego Nowego Roku- już za niedługo powitamy na świecie nasze skarby:biggrin2:

WItam się i ja w Nowym Roku i życzę Wam wszystkiego naj naj w tym 2011

Ja dotrwałam do 00.30 ale ledwo bo juz mnie wszystko bolało :(

Maran - ja tam już chce rodzić - już się zaczął 2011 - skonczyłam 36 tc - jestem gotowa :)))

Dziendobry

Jeszcze raz Szczesliwego Nowego Roku!

My wytrzymalismy do 11:15, ale swietowalismy Nowy Rok, tyle ze Nowo Jorski bo tam godzine wczesniej niz u nas:-D

Jakies noworoczne postanowienia?

reklama
JA również witam noworocznie, no i żadna lutówka nie rozpakowała się w 2010 roku i całe szczęście! A teraz niedługo pewnie się zacznie.
U nas nie bardzo dało się pospać, bo poszlismy spać o 2:30 a o 8:10 synuś zażyczył sobie mleczko i nie bardzo już był chętny do spania. Co prawda przeleżeliśmy do 10:30 w łóżku, ale byłam zasypywana mnóstwem pytań (głównie odnośnie siostrzyczki, gdzie będzie spała, kto ją będzie ubierał, z kim zostanie jak mama i tata pójdą do pracy a on do przedszkola, itp itd) i musiałam na nie odpowiadać.

Do góry