ligotka
Fanka BB :)
margoz ja tez dzis dolka podpalam, moze to jakis okres taki jest.... A tych pysznosci to zazdroszcze ja poza paroma rzeczami do chrupania nic nie wymyslilam a w sumie zjadlabym cos pysznego...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jakos humor straciłam na koniec roku, łażę, kłócę się z moim T o byle co i ryczę
sylwestra spędzam w domciu, dzisiaj piekę bułeczki słodkie z jabłkami, zrobimy michę wielką sałatki owocowej i pizzę domowej roboty, i popijając soczek będę świętować hehehe jak dotrwam do północy, bo z tym może być różnie, ostatnio zasypiam koło dziewiątej
mdłości z wczoraj mi przeszły na razie, ale żołądek mam ściśnięty jakoś i wcale mi się jeść nie chce
trzymajcie się cieplutkko