ligotka
Fanka BB :)
viikigus my tez we dwojke, ale romantycznej atmosfery nie ma co wprowadzac bo maz szlaban wstawil na seks i koniec! A propo lampki szampana - ja kupilam picolo o winku tez slyszalam, na imprezach rodzinnych pol lampki szampana wypilam, ale chyba saczylam przez trzy godzinki az mi kelner zabral ale tak to wole nie bo wyrzuty sumienia mam ze dzidzie upijam no i na sama polnoc wpadniemy moze do znajomych ktorzy mieszkaja blisko...
Ja sie wnerwiam, uczyc sie musze a kregoslup boli mnie znow nie do zniesienia, jak wstaje i sie przejde to mija, ale nie moge uczyc sie chodzac dzwonilam do meza z placzem a on do mnie "Nie moge rozmawiac, klientow mamy" wrrrr ale wsparcie mam ochote plakac, krzyczec i wogole co tam jeszcze
Ja sie wnerwiam, uczyc sie musze a kregoslup boli mnie znow nie do zniesienia, jak wstaje i sie przejde to mija, ale nie moge uczyc sie chodzac dzwonilam do meza z placzem a on do mnie "Nie moge rozmawiac, klientow mamy" wrrrr ale wsparcie mam ochote plakac, krzyczec i wogole co tam jeszcze