reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Ach i no ja najchetniej to bym tez pojechala na Sylwestra na jakies dwa dni, nawet do Wisły bliziutko, ale podejrzewam ze ceny koszmarne i brak wolnych miejsc :(
margoz ja mam urodzinki 18 ;) i ciekawa jestem czy dzidzia jakos do mamy dorowna, u nas w rodzinie, az 8 osob maja urodzinki w styczniu, wszystcy sie ucieszyli ze mala juz w luty wskoczy ;)

reklama
No ja to mam takie silne uczucie że to już tuż tuż...Ciuszki już poprałam i poprasowałam pościel także praktycznie wszystko już przygotowane więc teraz tylko walizkę spakować mi zostało więc zrobię to jak najszybciej a co spakuje i niech czeka w gotowości bo później może nie być na to czasu:/ Ufff wydaje mi się że za bardzo panikuję ale jestem osobą która ma wszystko przygotowane i z góry mniej więcej zaplanowane ale pomalutku łapie mnie stresik przed nową sytuacją:/
Przepraszam że Wam przynudzam dziewczynki:zawstydzona/y:

To ja witam po swietach

Bylo bardzo milo i spokojnie. Wsumie nic wiele nie robilam bo nikt mi na to nie pozwolil. Bratowa i mama nie pozwalaly na nic :-) Wiec wyjorzystalam to czemu nie, wkoncu to moja ostatnia szansa. CZoreczka bardzo zadowolona oczywiscie dostala za duzo prezentow. Ale na szczescie bardzo fajnie i wiekszosci nie plastiki. Jedyny plastik zestaw nowej ksiezniczki z ksieciem i koniem z nowej bajki Repunzel. A tak to zegarek. kredki i gry, wczoraj spedzilismy caly wieczor grajac w gry. Dzisaj na szczescie jeszcze wolno i jutro juz do pracy.

Wlasnie porod juz tak blisko a my normalnie jestesmy kompletnie nie przygotowani. Najbardziej mnie martwi fakt ze nie jestesmy zdecydowani na imie. I tak naprawde nie jestesmy nawet blisko, tragedja!!!!!!!! Jesli chodzi o wyprawke to wkoncu zrobilam liste, wiekszosc kupie na necie. Znalazlam super zestaw butelek szklanych i fajne ochrony na nie by sie nie rozbily jak spadna. PO ciuszki wybieram sie moze w tym tyg ogormne przeceny sa takze jak pojde do sklepu to czuje ze wszystkei kupie za jedym razem.

Jesli chodzi o porod to czuje ze chyba urodze wczesniej niz 10 luty.

hehe taaaak bylo by najlepiej :D Dobra jakos sie przemogłam wstawilam pierwsze pranie! Przygotowalam kilka rzeczy do szpitala :D Jestem z siebie dumna hihi

No to brawo;D Ale od razu człowiek inaczej sie czuje nie??? ja to jak zaczełam prać ubranka to tak fajnie się poczułam że prawie gotowa na przyjście malucha jestem, ale teraz to ta euforia gdzieś zanika i pojawia stresik przedporodowy;D

reklama
Do góry