reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Jtaudul, mozna sie zle czuc bo ja sie zle czulam :) ale to chyba dlatego ze musialam polknac 2 duze tabletki i widocznie za malo wtedy jadlam, bo je sie z posilkiem, inaczej nie potrafie tego wytlumaczyc. Ja itak jestem zdania ze jak ktos sie dobrze odrzywia to lepiej nie faszerowac sie witaminami, bo to itak sztuczne :) Choc jak juz wspomnialam dzieci teraz szybko rosna i od nas ciagna przez to my mozemy miec niedobory, wiec tez zaczelam brac. Ja od 4go miesiaca nie bralam a z Daniela duzy chlop :)

reklama
Można się źle czuć po witaminach. Mi na początku ciąży nie raz zdarzyło się je zwymiotować. Potem zaczęłam brać je tuż przed snem i od tamtej pory jest ok.

ja również odstawiłam witaminki,po każdej dawce wymiotowałamm i to strasznie.Lekarz mi powiedział że tak prawdopodobnie reaguje na żelazo i że duza liczba kobiet tak ma:)

Cześć dziewczyny,
a powiedzcie mi ... macie już wózki dla dzieciaczków? Jeśli tak to jakie.

Ja właśnie stałam się posiadaczką Peg Perego Skate, stoi obok i dumnie na mnie spogląda:)

i ...

czy wybrałyście już firmę kosmetyków dla bobasów?

ja wózeczek kupię po nowym roku,szkoda mi gwarancji.
Kosmetyki-przez pierwsze miesiące bedziemy oilatum stosować.Nie polecam z doswiadczenia johnsona,często uczula.Zwykły bobini jest super,nie wiem tylko czy nie jest powyzej roku.Z proszkow polecam dzidziusia:)

Ja juz mam od listopada, to byl nasz pierwszy zakup I candy Peach, super wozeczek, jestem bardzo zadowolona :-)

kosmetykow nie mam ale raczej organiczne, jestem na etapie poszukiwan

Ostatnio własnie ktos polecał w telewizji dla dzieciaczków organiczne Linea Bimbi, sama naturalność ... tylko kurcze własnie PL skończyła ich dowózkę, znaczy firma która się tym zajmowała już się nie zajmuje. Dlatego główkuję jak coś macie fajnego to polecajcie!

Witam sie i ja choc na krotko.Wczoraj bylam na wizycie Gabi rosnie i po nocach kopie jak oszalala.Wszystkie wyniki mam w normie wiec dobrze,poza jednym malym ale.Kubus przytargal ze szkoly jakies paskudztwo i 3 dzien leze jak z diabla skora bez sil na nic :(
Kuruje sie cieplym mleczkiem z miodkiem i czosnkiem .
Odnosnie wozka kupilam austriacki Hoco (czerwony) i tez jestem zadowolona jak narazie
HOCO ZAPHIR - WÓZEK WIELOFUNKCY+GRATIS! (1351812484) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry