reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

A to pamiętam Cię...widzisz zapomniłam napisac przed spotkaniem ze będę :-) Ja byłam z koleżanką, wygrałam Torbę...a książkę też zadedykowałam mężowi z nadzieją ze przeczyta :sorry2:

reklama
hej, ja nie mialam czasu poczytać, ..u mnie z samopoczuciem lepiej, o golnie to mam świetne ,
z przerwami na fochy mężusia a właśnie miał znowu ostatnio (to juz drugi raz w krótkim czasie) ale juz mu przeszło i jest super.
Teściowa mi pokazała mój prezent, czyli ta chustę do noszenia dziecka która mąż mi kupił na święta i zamówił na jej adres. :D
Piękna jest..i jaka długaśna... Niestety musze czekać do 24 .. A później zaczne trenować wiązania na jakims misiu ...hehe

No :-) szkoda ze było nas tak mało, pewnie przez warunki na drodze...:sorry2: my tez bylismy spóźnieni :zawstydzona/y: ale nie żałuje ze byłam...:-) i prezent dostałam superowy...w zyciu bym nie kupiłam takiej torebki, ale jest naprawde bardzo fajna, tyle ze strasznie droga :szok:

No wlasnie bylam zaskoczona ze tyle wolnych krzesel, a spotkanie naprawde rewelacyjne ;) dlatego dziewczynki wejdzie na strone mamarozmawia.pl i jak w waszym miescie jest spotkanie to nie wachajcie sie ani chwile!

cześć dziewczynki

Fajnie tak się spotkać, tylko żebyście jeszcze wiedziały o sobie w dniu spotkania. :)

Ja po wczorajszych pierwszych moich zajęciach gimnastycznych w SR jestem cała obolała. Bolą mnie mięśnie krocza i brzuszek też - w sumie całą noc źle przez to spałam. Zajęcia polecam, bo pokazały mi jak mało rozciągnięta teraz jestem i mam zamiar chodzić żeby trochę się przygotować do porodu - w końcu to nie lada wyzwanie. Pani położna na zajęciach powiedziała że dla kobiety poród naturalny = przejściu 400 km - tyle traci się energii !!! SZOK !
Rano obudził mnie telefon od kuriera - już mam wózeczek :)

Co do rozpakowania: to termin mam na 8 lutego ale mój mąż zrozumiał wczoraj że mogę urodzić równie dobrze i w styczniu więc to chodzenie na zajęcia chyba wpływa pozytywnie na mężów :)
Dziś na obiadek robię makaronik z truskawkami, twarożkiem chudym i kefirem :) plus cukier oczywiście - bo to ma być na słodko :)
pozdrawiam

Nixie twoj maz to sie zachowuje jakby to one byl w ciazy z tymi swoimi fochami:-D:-D

Ja na szczescie jestem bardzo dobrze rozciagnieta, lata callaneticsu ;-) nie cwiczylam regularnie ale zawsze wracalam przez kilkanascie dobrych lat. Teraz po kilku cwiczeniach rozciagajacych zawsze moge szpagat zrobic...choc w ciazy nie probowalam :-D

reklama
A TAK NA MARGINESIE ... KTÓRA SIĘ PIERWSZA SYPIE W LUTYM?
a która sypnie się jeszcze w styczniu[/QUOTE]

ja mam termin na 2 luty więc styczeń może mnie załapać:/

Do góry