reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
Karolina trzymaj sie cieplo, moje kondolencje, pisz do nas czesto, wyplakuj sie jak masz na to ochote, ja sama nie umiem sie teraz powstrzymac od placzu, jestem w szoku, czasem wydaje nam sie ze bedziemy zyc wiecznie a potem przychodzi taki dzień i kogos brakuje, ale badz dzielna, dla dzieciaków!

dziewczyny - pomyslłam , że miło by było założyć dla Karoliny wątek kondolencyjny - w takiej chwili przyda jej się każde pozytywne słowo , a uważam , że przeplatanie współczucia z własną radością być może odwraca uwage od tragicznosci zdarzenia, ale też w takiej chwili człowiekowi naprawde zależy na wyjatkowym potraktowaniu jej przez bliskie osoby - a my jakby nie było , może wirtualnie ,ale w jakis sposób jestesmy jej bliskie...co Wy na to - może kolejny wpis kierowany do Karoliny niech piszący umieści w odrębnym wątku...

Karolina- moje kondolencje....Bardzo Ci wspołczuję i życzę dużo siły.
-------------------------------------------------------------------------

mi nie przeszkadzają na tym wątku kondolencje.

Jestem po usg.Malutka ok.Następna wizyta 30 grudnia:)

Karolina moje wyrazy współczucia, jestem myślami z Tobą...pisz do nas może to chociaż ciutke odwróci Cię od złych przeżyć.

Ewuśka fajnie że z malutką wszystko dobrze:)
Trzymajcie się cieplutko dziewczyny w tą zimną pogodę i dbajcie o siebie i Wasze skarby!

Witam.
Wyrazy współczucia Karolina,to musi być dla ciebie straszne przeżycie:-(
Teraz może weselszą wiadomość wam powiem,nie wiem czy pamiętacie Wisienkę,była z nami do lipca.No i teraz jest w 8 tyg ciąży na forum lipcówek:-)

reklama
Karolina trudno mi cokolwiek napisać, bo nawet nie próbuję sobie wyobrazić co musisz czuć. Współczuję Ci z całego serca, to wielka strata i dla Ciebie i dla dzieci (również dla nienarodzonego). Tulę Cie mocno i modlę się byś znalazła w sobie siły do dalszego życia. Czas żałoby jest Twój i nie wyobrażam sobie że miałabyś nie płakać. Rób to zawsze jeśli czujesz taką potrzebę i pisz do nas. Zawsze postaramy się pomóc.

Do góry