reklama
majusia221
Fanka BB :)
No i mamy ! grudzień, ale ten czas leci...za oknem zimno brrrrrrrr, ale i tak pięknie. Zaprowadziłam już małą do przedzkola i miałam trochę strachu bo jak nachyliłam się, żeby jej zdjąc buty i później chciałam się podnieść to nie mogłam bo taki ból w dole brzucha mnie złapał, aż myślałam, że nie złapie oddechu, dopiero jak postałam dobre 3 minuty to mnie pościło. Całe szczęście, że to nie był skurcz tylko ból mięśni, ale teraz dalej czuje taki tępy ból w podbrzuszu wiec zmykam zaraz chwilkę poleżeć.
majuska
Cześć mamusie, już grudzień dziś nas wita jak ten czas biegnie coraz bliżej ,naszego tulenia kruszynek u mnie noc była koszmarna,wieczorem pokłuciłam się z m,u nas na budowie kilka problemow wysooczylo i oczywiście stresss. nie mogłam zasnąć a teraz musze zmykać do pracy:-(a na oczy nie widze miłego pierwszego dnia grudnia:-)
majuska
no i wreszcie uporałam sie z suwaczkiem
alexiaa27
Czesc dziewczyny w ten mroźny dzień.majuska widze że ty masz chyba ten sam termin porodu co ja :-) na kiedy masz wyznaczony termin bo twój suwaczek się zgadza z moim?
Cześć dziewczyny
Tak jak sobie wcześniej obiecałam, w grudniu zaczęłam pranie ciuszków dla małej. Jedna praleczka już się suszy, druga pracuje, jeszcze jedna będzie ale może to nie dziś już bo brakuje miejsca do wieszania, a to tylko rozmiarki 52-68. Resztę będę prać trochę później. Na razie mam 3 próbki płynu do prania Lovela więc tyle pralek mogę wstawić. Jak będzie wypłata to kupię proszek i popiorę resztę. Wiecie ile do 1 pralki wejdzie ubranek ?? SZOK !!! Mam pełną suszarkę taką pokojową !
Potem prasowanie i ułożenie wszystkiego w szafkach Już nie mogę się doczekać.
Pogoda piękna, choć mroźna - na szczęście nie muszę wychodzić z domu (w końcu jestem chora), nawet wyprowadzanie psa mąż wziął na siebie choć zaczyna marudzić bo nigdy tak nie miał. Niech się przyzwyczaja, bo jak dzidziuś będzie już z nami to tylko on będzie wyprowadzał psa.
Spokojnego dnia i uważajcie na siebie bo ślisko może być na chodnikach.
Tak jak sobie wcześniej obiecałam, w grudniu zaczęłam pranie ciuszków dla małej. Jedna praleczka już się suszy, druga pracuje, jeszcze jedna będzie ale może to nie dziś już bo brakuje miejsca do wieszania, a to tylko rozmiarki 52-68. Resztę będę prać trochę później. Na razie mam 3 próbki płynu do prania Lovela więc tyle pralek mogę wstawić. Jak będzie wypłata to kupię proszek i popiorę resztę. Wiecie ile do 1 pralki wejdzie ubranek ?? SZOK !!! Mam pełną suszarkę taką pokojową !
Potem prasowanie i ułożenie wszystkiego w szafkach Już nie mogę się doczekać.
Pogoda piękna, choć mroźna - na szczęście nie muszę wychodzić z domu (w końcu jestem chora), nawet wyprowadzanie psa mąż wziął na siebie choć zaczyna marudzić bo nigdy tak nie miał. Niech się przyzwyczaja, bo jak dzidziuś będzie już z nami to tylko on będzie wyprowadzał psa.
Spokojnego dnia i uważajcie na siebie bo ślisko może być na chodnikach.
GosiaLew
Witam mroźno, chociaż u mnie to i tak chyba najcieplej bo tylko niecałe -10 i prawie bez śniegu.
Też zamierzam już w grudniu poprać rzeczy niektóre, ale kupiłam sobie drugą suszarkę specjalnie, bo potem to nie wyrobie z jedną a jeszcze nasze pranie.
Też zamierzam już w grudniu poprać rzeczy niektóre, ale kupiłam sobie drugą suszarkę specjalnie, bo potem to nie wyrobie z jedną a jeszcze nasze pranie.
maran-atha
jtaudul ja wiem ile wchodzi do takiej pralki hehehe też już wypralam ciuszki i mam poprasowane w szafce, nie chcialam zostawiać tego na później bo z Alą zostawiłam i ciężko mi sie stało po 3 godziny przy desce do prasowania by to wszystko wyprasować... no i ja nie mam tego najmniejszego rozmiaru ciuszków bo ja od razu kupowalam od 0 do 3 miesięcy a i tak Ala w tym tylko miesiac chodziła bo wyrosła za szybko i niektórych ciuszków nawet nie miała na sobie, no ale ona duża babka sie urodziła bo 4260g a po 2 tygodniach od porodu miala już 5 kg wiec... ciuszki do 3 miesiecy mogliśmy ubierać tylko przez pierwszy miesiąc
majusia221
I ja zaszalałam i już wszystko poprałam i poprasowałam, bo bałam się że później nie będę miała na to czasu ani siły. Też wszystko mam, trochę po Gabi trochę dokupiłam, jeszcze muszę kupić z pięć pieluch tetrowych, ale z tym poczekam do porodu, przy Gabi były mi potrzebne do podwójnego pieluchowania bo miała kłopot z bioderkami, a teraz jak mi nie będą potrzebne to nie bede kupowac, kupiłam na razie tylko dwie takie kolorowe do wycierania buźki.
reklama
Podziel się: