polis1010
Leniuszkowa mama
Sunshine tez ogladam X Factor ale poprostu z nudow i przyzwyczajenia bo nikt mi sie w tym roku nie podoba-ani jedna piosenka , ani jeden wykonawca. Z nudow chce mi sie wyc. Dodatkowo pozeram czekolade Toblerone...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej..ja tu malo sie odzywam bo nie zawsze mam czas nadążyć z czytaniem.
Chciałam powiedzieć ze jestem w szoku bo nie mam jeszcze az tak wielkiego brzuszka i pod płaszczykiem jak sie wyprostuje nie widać wiele ale jak jechałam pełnym autobusem i rzeczywiście bylo mi ciężko uchwycić równowagę , nagle ustąpiła mi młoda dziewczyna !!
Obejrzałam sie czy przypadkiem nie chodzi jej o kogoś starszego ale to bylo chyba do mnie,podziękowałam i powiedziałam ze zaraz wysiadam ale ona zeszła no i se siadłam na chwile.
To było mile... A jeszcze niedawno był cieplejszy dzień i miałam otwarta kurtkę , obładowana zakupami ..
brzuch byl bardzo widoczny a ludzie patrzyli na mnie i nic ..
ja właściwie sobie bardzo dobrze radze i nawet nie potrzebuje tego ustępowania ale wiem jakie to ważne dla tych kobiet w ciąży którym akurat słabo czy coś..i jakie to jest mile...
ale wiem tez ze człowiek bywa zamyślony i czasem nie zdaje sobie sprawy ze może byc ciężko. Na przykład ja teraz mając dziecko wiem ze jest ciężko w tramwaju z dzieckiem na rekach albo z wózkiem nie mając sie za co chwycić czy gdzie sie ustawić dlatego teraz jestem bardziej czujna i sama ustępuję kobietom z dzieckiem...a kiedys możliwe ze nawet nie zauważyłam...
Kilka dni temu jechałam tez do koleżanki , było ciepło , wiec brzuch znowu wystawał z kurtki , i było strasznie ciasno, stałam z wózkiem ściśnięta przy wejściu a babeczki plotkowały na miejscu dla wózków.. i przesunęły sie dopiero jak zjawił sie kolejny wózek bo nie szlo sie ruszyć.
Dobra, juz nie przynudzam... miłego wieczorku życzę.
Moj chłopczyk jest u dziadków wiec mam troszkę luzu, idę się lenić.
Mam jeszcze pytanie do dziewczyn z cukrzycą... czy Wam też spadła waga po przejściu na dietę? bo ja w parę dni schudłam 1,5 kg i trochę się tym niepokoję. Może źle zbilansowałam sobie dietę i jem za mało?
Ale będzie modnisia ;-)Witam sie i ja weekendowo.Jestem dzisiaj wykonczona.Wczoraj wieczorem przyjechala do mnie sasiadka z 4 workami rzeczy dla malej.Od zabawek ,przez buciki,kojec az po tone ciuszkow 0-18 miesiecy.Takiego szoku dostalam ze nie moglam sie opanowac i do 1 w nocy przegladalam te wszystkie sliczne rozowiotkie spioszki i sukieneczki.O 6 rano zerwalam sie z lozka przez straszny skorcz w lydce i tyle bylo spania.Posprzatalam troszke wrobilam sniadanko i zawiozlam blizniaki do polskiej szkoly.Jak wrocilam do domku to czekal na mnie maz z kuzynka i nastepnymi 2 workami ciuszkow dla malenstwa ,chustawka i bujakiem.No i znowu siedzialam i platalam oczkami na sliczne spioszki i sukienusie.Gabrycha to jakas szczesciara rosnie bo jeszcze sie nie urodzila a ma ciuszkow wiecej niz na polkach w sklepach i to wszystko w przeciagu 12 godzin.Teraz tylko pogonic meza zeby skonczyl pokoik malej robic bo sie nie moge przepatrzec jak te wszystkie rzeczy utworzyly taki skladzik w pokoju a nie sa na konkretnych miejscach.
Sunshine tez ogladam X Factor ale poprostu z nudow i przyzwyczajenia bo nikt mi sie w tym roku nie podoba-ani jedna piosenka , ani jeden wykonawca. Z nudow chce mi sie wyc. Dodatkowo pozeram czekolade Toblerone...
Dzień dobry
hihihi, chyba dziś sobota)))))))))))))
Tak czytam i widzę, że ten długi weekend obfituje w "dziwne" zdarzenia i przypadki.