reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Witam w sobote

widze ze zzaczyna sie ostatnia faza takze teraz bedzie tylko coraz ciezej nam. Mnie tez zaczyna kregoslup pobolewac. Ale na szczescie dalej cwiczenie pomagaja. Teraz tez wiecej uzywam walka piankowego do masazu. Wspaniale rozluznia i masuje, bardzo takie cos polecam. Odkrylismy to jak M zaczac trenowac do maratonu i do dzis jestem wszoku jak to pomaga. YouTube - Feeling Sore? Stretch With Foam Roller

U nas dzis pogoda nie za ciekawa wsumie nie zimno ale pochmurno. Weekend jak kazdy masa zajec dzis oczywiscie tance i coreczka ma urodziny kolezanki. Musze jeszcze po sklepach pojezdzic bo chcemy wkoncu pokonczyc pokoje dzieci, musze dokpuic szafki zaslony i takie inne dodatki. A zaczely sie przeceny przedswiateczne takze trzeba korzystac. A jutro idziemy z M na mecz amerykanskiego futbol takze tez bedzie wesolo, mam nadzieje ze nie bedzie padac bo wtedy to zadna przyjemnosc.

reklama
Rachell dobrze ze wszystko sie skonczylo pozytywnie :-)

Ja jakos dzisiaj dolka mam, pewnie to ta pogoda, szaro i ciemno....

Pisalyscie na forum o kobietach ktore przeszly prawie cala ciaze nie wiedzac o tym, czy nawet cala. Dzis ogladalam program na kanale Home & Health o 57 letniej kobiecie, ktora miala robione invitro, po jakims czasie poronila. Babeczka byla zalamana przez to, schudla chyba z 12kg. Niepokoil ja fakt ze ciagle czula sie zmeczona ,slaba i miala twardy brzuch..w koncu wybrala sie do lekarza...lekarz stwierdzil ze prawdopodobnie ma raka jajnikow i ze musza to zbadac dokladniej. Po paru godzinkach okazalo sie ze jest w 30 tygodniu ciazy!! Kobieta poronila ale obumarly tylko 2 jajeczka a miala 3 :-) wiec widac ze cuda sie zdarzaja ;-)dzidzia urodzila sie zdrowa przez cesarke (w 37 tyg ze wzgledu na wiek kobiety) zaznaczam ze przez te 30tyg nie miala robionych zadnych badan. nie brala witamin i kwasu foliowego do tego schudla 12kg :)
To samo było w TLC, plus inne.
U nas szaro i ponuro, nastrój mam do bani, była rodzina i trochę mnie to zmęczyło.
I z mężem też jakiś mini kryzys znów :(

hej..ja tu malo sie odzywam bo nie zawsze mam czas nadążyć z czytaniem.
Chciałam powiedzieć ze jestem w szoku bo nie mam jeszcze az tak wielkiego brzuszka i pod płaszczykiem jak sie wyprostuje nie widać wiele ale jak jechałam pełnym autobusem i rzeczywiście bylo mi ciężko uchwycić równowagę , nagle ustąpiła mi młoda dziewczyna !!
Obejrzałam sie czy przypadkiem nie chodzi jej o kogoś starszego ale to bylo chyba do mnie,podziękowałam i powiedziałam ze zaraz wysiadam ale ona zeszła no i se siadłam na chwile.
To było mile... A jeszcze niedawno był cieplejszy dzień i miałam otwarta kurtkę , obładowana zakupami ..
brzuch byl bardzo widoczny a ludzie patrzyli na mnie i nic ..

ja właściwie sobie bardzo dobrze radze i nawet nie potrzebuje tego ustępowania ale wiem jakie to ważne dla tych kobiet w ciąży którym akurat słabo czy coś..i jakie to jest mile...
ale wiem tez ze człowiek bywa zamyślony i czasem nie zdaje sobie sprawy ze może byc ciężko. Na przykład ja teraz mając dziecko wiem ze jest ciężko w tramwaju z dzieckiem na rekach albo z wózkiem nie mając sie za co chwycić czy gdzie sie ustawić dlatego teraz jestem bardziej czujna i sama ustępuję kobietom z dzieckiem...a kiedys możliwe ze nawet nie zauważyłam...
Kilka dni temu jechałam tez do koleżanki , było ciepło , wiec brzuch znowu wystawał z kurtki , i było strasznie ciasno, stałam z wózkiem ściśnięta przy wejściu a babeczki plotkowały na miejscu dla wózków.. i przesunęły sie dopiero jak zjawił sie kolejny wózek bo nie szlo sie ruszyć.
Dobra, juz nie przynudzam... miłego wieczorku życzę.
Moj chłopczyk jest u dziadków wiec mam troszkę luzu, idę się lenić.

hej dziewczynki nawet nie mam ochoty czytac BB z jednej strony sie strasznie ciesze bo od wczoraj sa u mnie rodzice, ale teraz mam strasznego dola siedze i placze, maz pojechal na lotnisko o 21 ma samolot do Egiptu, a mielismy byc tam razem, ale ja zostalam w zimnym i szarym Frankfurcie................:-:)-:)-:)-:)-( moze jutro bedzie mi lepiej to poczytam o czym pisalyscie a teraz ide sie dalej smucic

widzialam w h&m takie super skarpetki i inne rzeczy i chcialabym cos kupic,wiecej nie bede bo czekam jeszcze na przesyłke od siostry po moim chrzesniaku 8 miesiecznym potem ewentulanie bede dokupowac co potrzebne, tak a'propo h&m to były na 30% obniżce takie kombinezony misie jakby któraś chciała :) ja juz mam wiec nie kupuje!
:(

Kupiłam tam wczoraj takie skarpeteczki I love Dad i I love Mum :)) Sa słodkie. I jeszcze takie body w fioletowe paseczki ze spodenkami. SŁodkie są te rzeczy np Hello Kitty ale niestety nie znam jeszcze płci dziecka, a w razie czego chłopca ubrac w Hello Kitty nie bardzo, kiedyś by się na to za mnie obraził, że go mamusia na różowo ubierała :)) Ale kombinezonków niestety nie widziałam,hmmm

dorissŁ gratulacje zakupu :-) ja jutro mam zajęcia , dziś w drodze na uczelnie zawróciłam i pojechałam po męża do pracy , pojechaliśmy na wycieczkę i kolacje .Super,zapomniałam o pewnych sprawach np finansach i czułam się taka beztroska . Zjadłam dzisiaj pyszną sałatkę egejską w greckiej pycha ;-D potem kupiłam sobie w markecie cappuccino i wypiłam w domu pod kocykiem na kanapie :p jestem taka rozleniwiona że nie wiem jak się zmotywuje żeby jutro na uczelni od 8 do 20 wytrzymać :p .

ewelinka1 głowa do góry ! z rana zawsze jest leprze nastawienie .

Dziewczynki zazdroszczę wam niedzieli z mężami , mój ma wolne a ja na zajęciach wrrr... a jak ja w domu to on w pracy :(

A co jutro na obiadek gotujecie :p? cały dzień gadam o żarciu hehe

dorissŁ gratulacje zakupu :-) ja jutro mam zajęcia , dziś w drodze na uczelnie zawróciłam i pojechałam po męża do pracy , pojechaliśmy na wycieczkę i kolacje .Super,zapomniałam o pewnych sprawach np finansach i czułam się taka beztroska . Zjadłam dzisiaj pyszną sałatkę egejską w greckiej pycha ;-D potem kupiłam sobie w markecie cappuccino i wypiłam w domu pod kocykiem na kanapie :p jestem taka rozleniwiona że nie wiem jak się zmotywuje żeby jutro na uczelni od 8 do 20 wytrzymać :p .

ewelinka1 głowa do góry ! z rana zawsze jest leprze nastawienie .

Dziewczynki zazdroszczę wam niedzieli z mężami , mój ma wolne a ja na zajęciach wrrr... a jak ja w domu to on w pracy :(

A co jutro na obiadek gotujecie :p? cały dzień gadam o żarciu hehe
Jutro leniwie. Idziemy gdzieś :-p A jak ktoś chce coś fajnego, to polecam http://www.wielkiezarcie.com/recipe24200.html Fajnie wygląda, pysznie smakuje.

reklama
A ja z kolei mam mojego Ch na codzien :-) teraz pracuje z domu a Ch caly czas moze pracowac z domu, czasem jezdzi do biura ale to na chwile ...czasami jezdzi na 2 dni do londynu popracowac i mieszkanko sprawdzic , ale ta krotka rozlaka nam dobrze robi ;-)
Lubie sobie czasem sama posiedziec

Jezeli chodzi o telewizje to ja jakos nie lubie ogladac, ale lubie jak telewizor jest wlaczony ...zreszt czesto mam na wiadomosciach :-)
Teraz X factor, nie przepadam za tym ale nie ma co ogladac

Milego wieczorku

Ostatnia edycja:
Do góry