bobomama24
Mama Izy i Martynki
Ja mam nadzieje zobaczyc moje slonko za 5 dni w calej okazalosci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę sobie, że co organizm, to reakcja. Może mam wyjątkowo ukrwione wszystko. Nie wiem. Po stosunku w ciąży też nie wszystkie plamimy.witam i ja dzisiaj
noc bez rewelacji, wstawanie co 2 godziny na siusiu i ból kręgosłupa i nóg, szczególnie przy przekręcaniu
rachell, ja też brałam Pimafucin i nic takiego nie miałam, ale dobrze że lekarz Cię zbadał i wszystko jest z dzidzią ok. odpoczywaj teraz
miłego dzionka dziewczynki
Znajomy opowiadał dziś mojemu mężowi, że jego żona też w każdej ciąży coś takiego przeżywała. I że też nie wiadomo było do końca jaka przyczyna. A wszystko wskazywało na to, że nic złego się nie dzieje. I nie działo. Dzieci mają jak marzenie.rachell, wiem co przeżywasz, bo ja też miałam kilka razy plamienia z niewiadomo jakiej przyczyny
na szczęście teraz jak na razie się uspokoiły, więc jeśli lekarz powiedział, że jest ok, to nie martw sie, tylko zwolnij tempo i jak najwięcej odpoczywaj, a wszystko będzie dobrze