sunshine79
Fanka BB :)
Witam was dziewczynki,
ja robilam sobie testy HIV i rozne inne, tu wydaje mi sie ze jak sobie nie zrobisz to cie wysylaja jak zajdziesz w ciaze. Ja robilam tez bezimiennie, bo nie ma potrzeby podawac swoich danych, chyba ze jak juz jestes w ciazy i cie wysylaja na badanie. Tu duzo osob robi sobie raz w roku takie badania, ja nigdy nie robilam a widzialam ze bede musiala ;-)
JA coraz bardziej zdaje sobie sprawe ze do porodu wcale tak duzo nie zostalo, a czasem nawet kobiety rodza w 7 miesiacu i zaczelam troche panikowac!! czuje sie jakas poddenerwowana a wczoraj jeszcze przeczytalam ze piosenkarka Lily Allen poronila w 24 tygodniu, zaczelam czytac rozne historie i sie nakrecilam..chyba niepotrzebnie :-(
Jezeli chodzi o tycie, rozstepy, czy zylaki to ja sobie jakos z tym radze, brzuszek , piersi i uda smarue co 2 dni olejkiem firmy Belli- elasticity belly oil (bardzo wydajny, ladnie sie wchlania i natluszcza mi ladnie skore ze nie musze sie codziennie smarowac). Jakis czas temu czulam sie jak slonik ale mi przeszlo :-) nawet wydaje mi sie ze troszke schudlam ..choc moze tylko wydaje mi sie![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
ja robilam sobie testy HIV i rozne inne, tu wydaje mi sie ze jak sobie nie zrobisz to cie wysylaja jak zajdziesz w ciaze. Ja robilam tez bezimiennie, bo nie ma potrzeby podawac swoich danych, chyba ze jak juz jestes w ciazy i cie wysylaja na badanie. Tu duzo osob robi sobie raz w roku takie badania, ja nigdy nie robilam a widzialam ze bede musiala ;-)
JA coraz bardziej zdaje sobie sprawe ze do porodu wcale tak duzo nie zostalo, a czasem nawet kobiety rodza w 7 miesiacu i zaczelam troche panikowac!! czuje sie jakas poddenerwowana a wczoraj jeszcze przeczytalam ze piosenkarka Lily Allen poronila w 24 tygodniu, zaczelam czytac rozne historie i sie nakrecilam..chyba niepotrzebnie :-(
Jezeli chodzi o tycie, rozstepy, czy zylaki to ja sobie jakos z tym radze, brzuszek , piersi i uda smarue co 2 dni olejkiem firmy Belli- elasticity belly oil (bardzo wydajny, ladnie sie wchlania i natluszcza mi ladnie skore ze nie musze sie codziennie smarowac). Jakis czas temu czulam sie jak slonik ale mi przeszlo :-) nawet wydaje mi sie ze troszke schudlam ..choc moze tylko wydaje mi sie
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Ostatnia edycja: