reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
Możesz brać paracetamol (apap też oczywiście), a ból nie jest dobrze odbierany przez dzidzię. Mój lekarz mówił, że jeśli coś mnie boli tobrać i nie zastanawiać się bo ból jest męczący i ciebie i maleństwo także weź coś i połóż się

Mi tez polozna wczoraj mowila ze mozna Paracetamol, zreszta tak wczesniej czytalam.Tez mysle ze lepiej polknac jedna tabletke niz meczyc sie jesli bardzo dokucza.
Sunshine skoro wracasz do Uk to cie pogoda zaskoczy bo od kilku dni jest calkiem przyjemnie.
Agunia ja cie podziwiam zwlaszcza w takie dni jak dzis z 4 musisz miec niezly kolowrotek

Kaasiutka dzieki wielkie za kacik w chlodnych rejonach ;) U mnie dzisiaj duuzo lepiej (jedyne 27 C) i z tej okazji wybralam sie pomykac troszke motorkiem.SUUUPER sprawa.Jutro powtorka.
Odnosnie bolu ucha to jest sposob ktory mozes sprobowac Rutkosiu.Do bolacego ucha trzeba nalac 2-3 krople wody utlenionej.To stary sposob przekazywany przez polskie mamusie na sobotnich zajeciach z polskiego dla dzieci.Sama juz probowalam na Oliverku i pomoglo. Mam nadzieje ze sie dziewczynki wykurujecie ze wszystkich wiruskow.A moze lampeczke grzanego winka z gozdzikiem lub piwka grzanego z miodkeim???

Spij dobrze.Jutro napewno bedziesz miala znowu dzien pelen wrazen.Ja narazie mam spokoj bo chlopaki jeszcze w szkole.Metlik zacznie sie za 3 godzinki jak wpadna do domu....
Dobrej,spokojnej nocki...

Co do lekow przeciwbolowych to moza to co jest na paracetamolu, czyli apap. Moj lekarz tez mi to mowil. Pod zadnym pozorem nie wolno ibupromu.

W Krakowie pada caly czas, ja juz nie moge w domu wysiedziec, a wychodzic tez nie chce bo latwo sie na taka pogode przeziebic :(
Mam nadzieje ze sie niedlugo uspokoi ta pogoda. A jak widzialam dzis w TV snieg na Kasprowym Wierchu to sie za glowe zlapalam :) Ale zaraz sobie pomyslalam, ze na taka wlasnie pogode przyjdzie sie nam "rozpakowac" :-):-):-)

Czy ktoras z Was wie juz moze ze bedzie miala cc? Np. ze wzgledow zdrowotnych. Pytam, bo mam wade kregoslupa i moja ginekolog mi powiedziala ze musze isc do ortopedy i on ma zadecydowac czy ma byc cc czy moze byc porod silami natury. Mam nadzieje ze obejdzie sie bez cesarki, bo nie chce :(

reklama
a ja zdycham... gorączka, gardło boli jak oszalałe, katar leje się ciurkiem... nie mam juz siły... Tak bardzo sie boje ze cos stanie sie Dziecku... Przepraszam, ze tylko o sobie... caly czas ryczę :(

Do góry