angelka123
i tylko nadzieja......
Dziewczynki mam pytanko... Jezeli chodzi o ruchy czy to takie uczucie jakby ktoś dmuchnął od środka bąbelek przez grubą słomkę? Bo od wczoraj takie cos czuje i nie wiem czy to to...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agunia oszczędzaj siły na tyle na ile możesz-domyślam się, że przy czwórce dzieciaków to nie jest prosta sprawa, ale teraz gdy masz skurcze koniecznie musisz uważać na siebie i bobasa. Dobrze, że idziesz do lekarza - wszystko Ci wyjaśni i mam nadzieję uspokoi Trzymaj się nasza Matko Polko:-)Cześć mamuśki:-)
Ja juz po rozpoczęciu roku szkolnego u całej 4;-)
Oczywiście każdy na inne godziny będzie chodził:-(
Dziś znowu miałam skurcze przez 2 godziny,mam nadzieję że nic złego sie nie dzieje i do piątku wytrzymam
Witam
Mi póki co nic nie dolega, poza niskim ciśnieniem i bólami głowy, ale to mam od wtedy jak zaczęły się zmiany pogody a ja to jestem meteopatą. Najczęściej boli mnie wieczorem i mam problemy z zaśnięciem
Ja ruchów też jeszcze nie czuję, ale czekam spokojnie:-)
Jak mnie bolało wcześniej gardło to brałam tantum verde.
Agusia123 OSCILLOCOCCINUM mozna spokojnie brac bylam u lekarki pytalam bo sama z przeziebieniem sie meczylam dodatkowo wiem ze mozna na gardlo brac tantum verde, hasco sept a na goraczke bynajmniej u mnie pomoglo sok z czarnego bzu. A co ruchow ja mimo tego ze nto juz prawie 19 tydzien nadal nic a juz sie doczekac nie moge
Najadlam sie czosnku, pije sok z cebuli, psikam tantum verde no i wzielam 1 dawke OSCILLOCOCCINUM.
Myslicie ze takie przeziebienie moze zagrozic dziecku? Gorączki nie mam tylko cholerny katar i bol gardla
Co do ruchów to ja kilka razy poczulam dopiero takie delikatne pukniecie ale nie jestem przekonana ze to to