reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

U mnie we Wrocławiu tez leje ale humorek mi dopisuje bo nie bawem urodzinki tj 3 wrzesnia:) dostalam maly 7 tyg prezent psa rasy lablador -Kode wiec mam co robic a 4 slub niby tylko puki co cywilny ale to slub jak by nie patrzec duze zmiany. Agunia31 lepiej sie położ i odpoczynij jak sie zle czujesz jak tak ostatnio wojowalam z porzadkami w domu ze zasłabłam na zakupach i dobrze ze byl ze mna przyszly mąż hehe. A co do ksiazek hmm ja ostatnio czytalam Pachnidło Patricka Suskinda i Gruba Natali Rogińskiej i warte polecenia teraz zabieram sie za Tanya Valko tytul Arabska żona

Ostatnia edycja:
reklama
Etienne ja mam tyle na głowie ostatanio ze nie mam po prostu czasu na myślenie :-) swoją drogą dziewczyny jak macie czas polecam książki do czytania, ja ostatanio znowu przerabiałam "silikon" gretkowskiej, nawet sie chłop wciagnął mój, padaliśmy ze śmiechu :laugh2:

poziomkowa, ja biorę książkę i ... już mnie nie ma. Totalny odlot z głośnym chrapaniem. Mój m się śmieje, bo kiedyś czytałam książkę i gość przez miesiąc wyruszał w podróż i nie mógł wyjechać, bo zasypiałam :)

Witam dziewczyny :-)
Właśnie wróciłam z wizyty u lekarza i wszystko jest ok. Maleństwo ma już 9 cm, ale chyba też przez tę pogodę nawet dzidziuś spokojny i bez ochoty na wygłupy.

ja polecam książki emily giffin (np. "coś pożyczonego" albo "coś niebieskiego"). Jutro wymieniam się ze znajomą, która również jest w ciąży i ma mi dać jakieś super książki. Dam znać co to będzie.
Trzymajcie się wszystkie cieplutko ;-)

Basiu, super że wszystko w porządku z maluszkiem!

U mnie nadal leje, do tego wieje i w sumie czekam kiedy śnieg spadnie. Herbatka miód cytrynka, czekoladka ... i juz było tak pieknie, a tu trzeba wyszykować domowników na jutro wrrr

Witam:-) Nie pisałam jakiś czas, bo po pracy już nie miałam siły na bb. Dziś szybciej skończyłam więc zaglądam co słychać;-) Mi przez tydzień bardzo powiększył się brzuch i nawet w mundurku już go nie ukryję:rofl2: Za 2 tyg lecę do pl, więc muszę kilka spraw pozałatwiać przed wyjazdem. Ja tez ostatnio chodzę taka bez życia:rofl2:

barbara36 cieszę się, że z maleństwem wszystko w porządku
Mnie dziś naszła ochota na pierożki z pieczarkami, więc zeszło mi pół dnia z przerwami, bo jakoś strasznie mnie kręgosłup dziś bolał. Teraz w końcu zasiadłam przed kompem i odpoczywam.

Witam Mamuski!!!
Na wstepie chcialam sie zapytac ktora ma wolny kacik i moze nas przyjac.Najlepiej w rejonach zimnych i mokrych <lol> .Ja juz u siebie nie wyrabiam.Dzisiaj znowu ponad 32 stopnie i parowa taka ze nie ma czym oddychac.Chetnie sie zamienie ;)
Polis kilka postow temu pisalas ze masz problem z cisnieniem i ze zapytasz sie poloznej co robic.Masz jakis sposob oprocz kawusi na okraglo? Mnie dopada ten sam problem 75/54 slabo i czarno przed oczyma.Jak sie zapytalam lekarki to powiedziala zeby sie polozyc i poprosic domownikow o szklanke soku (tylko babsztyl nie wie ze jak jestem w domu to tylko 6-cio latkami ktore nie beda nad mamusia skakac).Boje sie ze jak sie poloze to nie wstane :(
Nastepna wizyte mam u innej lekarki 8 i moze sie czegos dowiem.Jak masz jakies sposoby to ratuj!!!!!
P.S. Male "cos" w brzuchu daje o sobie znac i ...KOPIE!!!!
Nie wiem co z "tego" wyrosnie bo uspokaja sie po kilku minutach na motorze....

kurczę, wiecie co? ja dzisiaj śpię na stojąco
ciśnienie moje też oscyluje w granicach 80/50 i często mam ciemno przed oczami i słabnę...
niech mówią co chcą, ale niskie ciśnienie jest okropnie upierdliwe
i ten deeeeeeszcz, weźta go już noooo

reklama
crazy mama no powiedzialam poloznej ze cisnienie niskie i blada jestem no i jedyne co mi powiedziala to zebym powoli wstawala i w zasadzie tyle.Wyniki mam dobre wiec to nie anemia. W ogole to niezadowolona jestem z niej ale nic babie nie zrobie. Za 2 tygodnie ide do lekarza w PL wiec mam zamiar wszystkiego sie dowiedziec.Na razie tragedi nie ma tylko samopoczucie do niczego, taka skapciala jestem.Ale pocieszam sie ze to nie tylkoja bo i moj maz i nieciezarne-taka pora roku.

Do góry