reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Dziewczyny gratuluję synów. Normalnie same chłopaki. A chyba najpóźniej to ja się dowiem, co tam się kryje, bo za miesiąc dopiero.

reklama
Cieszę się, że same dobre wieści i dzidziolki zdrowe, tylko na prawdę chyba wojna będzie jak same chłopaki.
Ja też mam w domu suczkę, bez rasy, waży też tak 5,5 kg i uważam na nią, żeby nie skakała po mnie, ale przytulać się i tak musimy bo to pieszczoch straszny

Witam się i ja tak wieczornie :)
Cieszą mnie Wasze pozytywne wpisy :D
Jak widzę same chłopaki-syny chyba będą tworzyli kadrę narodową hehe Ilu ich już mamy na forum-któraś policzyła ?

Kochane wszystko ok z moim misiem i to chłopczyk!!!!! Pan doktor zrobił sobie też zdjecie na pamiatke,bo tak wystawionej "armaty" jeszcze nie widział,ha ha:)
Mały jest tydzień starszy,bo jest duży jak na 15tyg i 3 dni.Ma 9 cm.Pan doktor się cieszył,że przyszłam,bo zrobił usg prawie prenatalne i wszystko jest na swoim miejscu.
Gratuluje również synków.
Same chłopaki:)

No super Agunia, bo troszkę mnie wystraszyłaś! Gratuluje pisiorka :)

za mną stresujący okres, bo skończyło się na badaniach inwazyjnych, ale juz mogę odetchnąć bo wiem, ze moje dziecko nie ma żadnej z trisomii i że będę miała drugiego synka- tak jak po cichu marzyłam :-) strasznie jestem szczęśliwa.

Cieszę się, że w porządku wszystko!, ale kurce odważna jesteś ze zgodziłaś się na amino. Miałaś jakieś konkretne wskazania do tego badania?

hmm.... a ja chyba za duzo dzisiaj mysle...... zastanawiam sie co wy czujecie, bo ja siedze sobie w pracy i czuje sie normalnie. To znaczy nie czuje sie jak w ciazy, no tylko brzuszek mi o tym przypomina czy wy tez tak macie?? Czy poczuje to dopiero z pierwszymi ruchami malenstwa?? zapomnialam dodac ze przez pierwsze trzy miesiace widzialam zmiany bolaly mnie piersi, mialam poranne nudnosci a teraz czuje sie dobrze nic nie boli mdlosci raczej tez zniknely, niby to dobrze ale teraz nie czuje nic co sugerowaloby ze jestem w ciazy. Napiszcie jak jest u was czy to sie czuje....

mam podobnie, czuje sie super! Brzuszek rosnie i piersi twarde a tak to nic pozatym. Na wyjezdzie to kazdy byl w szoku ze jestem w ciazy, bo kompletnie nie dawalam po sobie znac. Jak poinformowalam kogos o ciazy to patrzyli na mnie i oczy ogromne i pytanie gdzie ta ciaza. Dziwili sie ze tak dobrze znioslam zmiane czasu, klimatu itp. 2 trymestr przewaznie to najlepszy czas. I dalej 0kg na plusie ciekawa jestem co ginek na to powie jak pojde do niego w czwartek.

reklama
Witam się i ja tak wieczornie :)
Cieszą mnie Wasze pozytywne wpisy :D
Jak widzę same chłopaki-syny chyba będą tworzyli kadrę narodową hehe Ilu ich już mamy na forum-któraś policzyła ?

No właśnie a może obok przeczuć by wpisać? mamy przecież listę która co myśli że mieć będzie?
jak myślicie?

Do góry