reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

hihihihi Angel :-D no tak bo tatusiowi to zalezy aby synek miał branie, to takie męskie :-D
mój jak powie 'cześć maleńka jestem Brrruno' to tez będzie się działo :-D tylko jak zacznie dziewczyny przyprowadzać, to chyba umrę z przerazenia :-p

ja mam lekarza ze zwykłym USG :-( ale 4D moze zrobie tak w 30 tygodniu

reklama
Polis Noah tez bardzo ladne imie :-) myslalam tez nad Matthew (Matt w skrocie)
Moze Matthew Ethan :-D

Sonia ja za duzo doswiadczenia z chlopcami nie mam, mam 2 siostry , siostra blizniaczka w zeszlym roku urodzila coreczke Aleksandre ....jezeli bede miec chlopca to bedzie to pierwszy chlopak w rodzinie!! :happy:

Witajcie ;) Wybaczcie, że ostatnio mało wchodze, ale dużo sie u mnie dzieje. Widzę, że gadacie o imionach, mnie się najbardziej podoba dla chłopca Filip a dziewczynki Ola.

Ostatnio bierze mnie chęć na ciasta. Nawet makowca się nauczyłam robić ;).

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzięki :)
Kurcze tyle by się chciało pogadać i napisać, że aż słów brakuje :)
To taki piękny okres w życiu, a ile teraz niepewności i pytań i czytania wszystkiego w internecie... Ja to chyba się uzależniłam, bo każdy wynik od lekarza i wszystko sprawdzam, porównuje. PARANOJA!! Ale koniec z tym, postanowiłam zalogowac się na forum i tutaj dzielic swoje smutki i radości z innymi kobietami :) Jak u Was przebiega ciąża? Bo musze się przyznac, że ja ani raz nie wymiotowałam, nie miałam mdłości, tylko spać mi się chce :p

mysia TY nie czytaj i nie porównuj nic w sieci bo to tylko źle Cie nakręca... ja tak jak TY znosiłam pierwszą ciąze, teraz jest troszke gorzej, ale i tak nie mam co za bardzo narzekać, mdłości mi sie zdarzają jak głodna sie poczuje, wymiotować też nie wymiotuje a zmeczona to jestem bo mam juz małe dziecko i nie zawsze są nocki takie jakbym sobie tego zyczyła... ale nie ma w życiu lekko... :)

No masz rację, ale ja jestem na L4 juz miesiac prawie, mimo ze to dopiero 12 tydzien, ale pracuje na co dzien ze zwierzetami i lekarka kazala isc na zwolnienie...
I tak siedze i czytam te wszystkie rzeczy, o porodach wiem tyle, ze chyba mogłabym sama odbierać :)
A jak z badaniami? Ja w sumie na kazdej wizycie mam USG (nie prosze o to, sama lekarka mi robi-ale jest to dodatkowo platne, wiec chyba o to chodzi, ehhh...) i ostatnio bylam na tym USG genetycznym.

reklama
Do góry