reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
GosiaLew- może i tak. zaniepokoiło mnie to trochę po prostu. a i 80 mm to jest 8cm, dlatego w porównaniu z długością ciała 57mm wydawało mi się sporo

Ewelinac-d moj Dzidzius mial wczoraj mierzoną głowkę i ma 23 mm przy CRL 76 mm... Czy na pewno dobrze odczytalas ze jest to obwód głowki? Obwód głowy oznaczany jest jako BPD.

Gosiu
bardzo się cieszę, że wszystko ok!!!!!

u mnie BPD wynosi 23mm-podobnie jak u Was, a HC-80mm, patrzyłam w necie oznaczenia i napisane jest ze to to jest obwod głowy. Juz sama nie wiem:(

reklama
Nooo widze ze same dobre wiesci, gratuluje dziewczyny. Mi sie udalo wyrwac z pracy wczesniej i polazilam po sklepach ale wrocilam z pustymi rekami-pogoda nie sprzyja.
Maranatha dlaczego nie robili ci pomiaru plynu-ja tutaj mialam. O pomiarach noska czy glowy to moge sobie jednak pomarzyc :(
Wymierze sie dokladnie jak bede w Polsce kolo 20 tygodnia :)
Ewelina tez mysle ze jakby cos bylo nie tak to by ci lekarz powiedzial ale jak masz sie tak denerwowac to zadzwon i zapytaj, na pewno nie zaszkodzi.

Do góry