reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Tab widze ze z torunia jestes no to ja juz biegne pod okna zakaznego pogadac sobie troszke z toba he he he nie no dasz rade wierze w ciebie

reklama
bobomama24, a Ty też z Torunia czy tylko w Toruniu teraz? :) z nudy dziś zaczęłyśmy czytać harlequiny, które znalazłyśmy w szpitalu na półce z książkami. w sumie nie powinnam narzekać, bo chyba nigdy nie udało mi się mieć urlopu w lipcu i sierpniu, a tutaj trochę wakacji w ciszy i spokoju w środku lata. nic nie muszę robić, tylko odpoczywać - prawie jak wakacje.

Dawno tu nie zaglądałam, witam się niedzielnie wieczorowo.

Tab kochana, widze ze humorek dopisuje, tak trzymaj ...:-) Życze szybkiego powrotu do zdrowia i do domku :-)
U mnie dzisiaj zwariowany dzien.... rano szybkie zakupy pozniej maz naprawil mi odkurzacz( w moim domu jak nie ma odkurzacza to koniec, zreszta pozniej wam wkleje zdjecie to zobaczycie dlaczego :-)),

Wiem o czym mówisz, mam dwa koty i co za tym idzie dwie kuwety z żwirkiem drewnianym, bo tylko taki odpowiada moim futrom. Wystarczy dwa dni i wszędzie tego pełno, a o sierści nei wspomnę. Do tego teraz też mam pawiki do sprzątania, bo futra na antybiotykach i rzucają wszystkim.

Dzisiaj z S mamy nasza pierwsza rocznice slubu :))) yuuuupiiii, nawet pogoda jest tak piekna jak rok temu :))) O tej porze tanczylismy nasz pierwszy taniec.... ah co to byl za piekny dzien. Moj mąż ma dzisiaj rownież swoje urodzinki :))) (przynajmniej nie zapomni daty slubu:))

Wszystkiego co najlepsze z okazji rocznicy:tak::-)

dzięki za wszystkie życzenia powrotu do zdrowia. chyba pomagają, bo powoli, ale czuję się z dnia na dzień stopniowo trochę lepiej.

Również życze zdrówka:tak:

A do mnie tez coś się przypałętało. Od wczoraj czuje się jak dętka. Ugotowałam wczoraj rosół i tak mi nie smakował, jak nigdy- odbijało mi się czały dzień po nim. W drodze ze sklepu myslałam, że zaraz padnę jak długa na chodniku, nie miałam siły z Miśką się bawić na placu zabaw. Dzisaij po miesiącu przerwy całe śniadanie oddałam naturze i jak się położyłam o 10, tak dopiero o 14 się zmobilizowałam i odwiozłam Miśke do rodziców. A jak już byłam u nich, to mama się pyta czy Miśka nie wymiotowała, bo jeszcze w piatek rano całe mleko zwymiotowała. Mama też od wczoraj wymiotuje, a tata to juz na dwa fronty. Dobrze, że Miśka już się lepiej czuła, ale szkda że ja sie dowiedziałam po czasie. Wypiłam właśnie colę i juz trochę mniej mi się odbija, a przez cały dzien nic nie jadłam, poza tą jajecznicą, która i tak nie zagoścła u mnie długo. Mam nadzieję, że jutro już będzie lepiej, bo nie chcę miec taich wakacyjnych wspomnień jak tab:tak:;-):sorry:

Witam i ja w poniedzialek. Ja siedze w pracy. szef dzisiaj wraca z urlopu wiec zacznie sie jazda od nowa. Wypisalam podanie o 4 tygodnie urlopu jak to zobaczy to padnie.Poza tym czeka mnie przeprawa o godziny pracy bo mi poobcinal i lamie moj kontrakt. Trzymajcie kciuk zeby chociaz urlop podpisal bo juz bilety kupilam :-p.

nie za wesolo masz polos.
a ja jade do mamusi a pozniej do lekarza wieczorkiem wiec pewnie dopiero odezwe sie jutro no chyba ze wizyta skonczy sie wczesnie bo mam na 21 a nie mam gwarancji czy wejde o czasie.

Witam i ja.
Ja mam zamiar sprzątać ale jakoś trudno mi się zmobilizować:-) Jutro moja córka ma urodziny, więc wypadałoby. No i muszę jakąś małą imprezkę dla rodziny przygotować-idę prześledzić jeszcze raz nasz wątek kulinarny.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia!

reklama
Ja musze zaczac pakowac rzeczy... przeprowadzka zbliza sie wielkimi krokami a ja nic nie robie w tym kierunku....zaczelam od wozka, musze sie go w koncu pozbyc bo juz mnie denerwuje....pozniej musze wyjac wszystkie rzeczy z szafy, bo jak P. wroci z pracy to musi ja rozlozyc i juz przewiezc na Giszowiec.....ehhhh

Do góry