reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

witajcie:)
wypuścili mnie ze szpitala:))))
ależ się za dziećmi stęskniłam.Dostalam 2 tygodnie zwolnienia i leżeć.....weź tu leż jak w domciu tyle roboty,ale leże z Jasiem i się tulimy:)))))))
buziaki,lece Was nadrabiać:)

reklama
Hej
dziewczyny.
Witam nową mamusię:-)
Ja dziś byłam wyniki zrobić i tak się jakoś źle czułam od rana,słabo,duszno itp...
No i zemdlałam w sklepie:-(Ktoś mnie zawiózł do mojej przychodni a tam ciśnienie80\50 prawie trup... Pani doktor mówi,żebym lepiej sama nie wychodziła z domu,bo mogę gdzieś na ulicy paść i sobie krzywdę zrobić.
Masakra normalnie.

Ewuśka, no to fajnie, że już w domciu i teraz ładnie wypoczywać proszę:tak:
Agunia, musisz uważać na siebie, przed wyjściem w upały pij soki słodkie lub słaba kawę to ci ciśnienie trochę pójdzie w górę. Musisz teraz zresztą ciśnienie kontrolować, zwłaszcza jak się czujesz słabiej.

Witam środowo wszystkie lutówki :)

Ewuśka no to dobrze, że już wróciłas, tylko sie teraz oszczędzaj... choć wiem, że pewnie przy dwóch łobuzach nie jest łatwo... Ale dla dobra Maluszka trzeba choć troche przystopować :*
Agunia dobrze, że nic poważniejszego sie nie przytrafiło... musisz sobie małą mleczną kawe zapodać jak masz takie niskie ciśnienie bo strach z domu wychodzić a czasem przecież trzeba...
Aniaprzemka no rzeczywiście dawno Cie nie było... witaj więc spowrotem :*

ania przemka witaj ponownie.

ewuska lez i sie oszczedzaj jak najwiecej, dzidzia najwazniejsza

agunia no ne za wesolo dlatego ja nigdzie sama nie jezdze. tym bardziej ze we wczesniejszej ciazy mdlalam i mialam takie cisnienie ze mnie na sygnale do szpitala karetka zwozili.

Hej dziewczyny.
Net mi wcześniej nie działał :wściekła/y:
Przyszły mi moje sukienki co sobie kupiłam na allegro i jestem mega zadowolona :-)
Tab no to witam współlokatorkę :-):-):-):-):-):-):-) Nigdy bym nie pomyślała, że razem tu wylądujemy:-)

Akunia odnośnie witaminy b6 to jest ona w magnezie a magnez należy łykać w ciąży więc ta dawka w magnezie na pewno nie jest jakaś za duża.

Agunia no to musisz uważać na siebie, dobrze, że w nic nie uderzyłaś. Te upały męczą.

I teraz jeszcze jedno pytanie - czym się różnią profesjonalne kosmetyki na rozstępy od tych ogólnodostępnych? Bo nie wiem co one muszą mieć w składzie? A najlepszym preparatem na istniejące rozstępy jest maść na blizny a w ciąży raczej staramy się im zapobiegać, a likwidować to po urodzeniu dziecka dopiero można.

Witam dziewczynki. U mnie za oknem leje az milo popatrzec:-)
GisiaLew co do kosmetykow to mysle ze roznia sie cena:-D Ja tam w cudowne kremy nie wierze, w nawilzanie owszem ale nie sadze zeby dalo sie oszukac genetyke.

reklama
Witam dziewczynki. U mnie za oknem leje az milo popatrzec:-)
GisiaLew co do kosmetykow to mysle ze roznia sie cena:-D Ja tam w cudowne kremy nie wierze, w nawilzanie owszem ale nie sadze zeby dalo sie oszukac genetyke.

Ja też nie wierze w cuda kremów, ale rozbieżność cen w kremach jest też i w tych ogólnodostępnych, mustela czy vichy kosztują ze 100 zł a fissan 20 pln

Do góry