reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
ligotko trzymamy z Majunią :))

Musze pochwalic mojego męża. Wczoraj juz sobie leżałam wykapana prze tv a on był w ogrodzie i wysłał mi smsa, że mam wyjsc do okna. A tam po chwili super fajerwerki. Po prostu mnie zamurowało. To z okazji imienin taka wczesniejsza niespodzianka. Byłam pod mega wrazeniem.... Tego bym sie nie spodziewała.

Nasza Maja nadal jakąś marude ma, ciagle miauczy, ehhh mam nadzieje, że to wahania pogodowe. Uwielbiam jak sie chichra i usmiecha slicznie. Najszybciej ja rozbawia zabawa w gonienie mamy. Tata trzyma ją na rekach i biegaja za mną a ja udaje, że cały czas uciekam. Potrafi smiac sie w glos.

madziadk a to dobre dla malucha? Bo mi lekarz od bioderek mówil, żeby unikać wszelkich chodzików i zabawek tego typu. Z drugiej strony jednak nadal takie rzeczy produkują dla dzieci, ja tez smigałam kiedys w chodziku a teraz sie odradza. Zabawka jak widać po Igorku daje mnóstwo radosci dziecku ale jak to jest z tym zalecaniem? Żeby nie smiecic tu to moze odp na wszystko dla dzieci.

moje zdanie jest takie-wszystko co uzywane jest rozsadnie i z umiarem nie jest szkodliwe...............Igi bawi sie gora 20 minut dziennie nie wiecej...nie wisi tam pol dnia co mogloby i moze zaszkodzic.frajde ma nieziemnska!!usmiech przez cale 20 min nie znika z buzinki.

Witamy sie! na nogach od 7, w sumie wstalysmy o 6 ale udalo sie mala na spokojnie przeciagnac jeszcze godzine w lozeczku, ona ma tak ze dopoki sie na nia nie patrzy i nie usmiecha to lezy sobie sama i zajmuje sie kocykiem albo smoczkiem, ale jak tylko ktorys z nas na nia spojrzy to zaczyna sie chichrac, gadac, piszczec i zaczepiac nas :)
U nas dzis pochmurnie :(
Doriss chyba spoznione, ale wszystkiego naj z okazji imienin! A niespodzianka rzeczywiscie cudowna! Uwielbiam fajerwerki!
Milego dnia!

moja jak na razie siluje sie z zabawkami z maty na kolderce swojej i spiewa przy tym wysokimi tonacjami.A ja czekam na goscia ze spoldzielni ktory mial byc godzine temu i przez niego nie moge wyjsc nawet do sklepu po zakupy

Witam.

Ligotka, pięknie. Dasz radę. A że coś innego, to nawet lepiej. Kolejne doświadczenie jak najbardziej pożądane.

Doriss, super niespodzianka. Najlepszego!

Clauditka, od razu dwa zęby. Gratulacje!

Witam się po dłuższej nieobecności:-)
U nas bez zmian,mały grzeczny,zębów brak;-)
w sprawie pracy też nic nowego,ale wysłałam pismo do zarządu i zobaczymy czy coś z tym zrobią,mam nadzieje że tak;-)
Pozdrawiam gorąco.

Ligotka gratulacje. Trzymamy dalej kciuki za okres próbny i aby praca okazała się fajną:-)

Lenka wczoraj debiutowała w spacerówce. Trochę się kreciła, bo w gondoli głównie jeździła na brzuchu, a teraz jest przypięta pasami i nie ma zbyt dużego pola manewru. Ale wydaje mi się, że lepsze widoki osłodziły Małej zmianę:tak: Udało się jej nawet zdrzemnąć na 30 min, co było sukcesem zważywszy na to, że wczoraj przez cały dzień spała zaledwie godzinę:szok:

Miłego dnia Dziewczyny!

Witam!

Mam do sprzedania dużo swoich ubrań, noszonych kilka razy, są w bardzo dobrym stanie. Mam siostrę w Anglii i co chwilę mi coś podsyła
biggrin.gif
więc szafa się już nie zamyka.
Najwięcej w rozmiarze 34-36.
Mam bluzki, swetry, spodnie, spódnice, tuniki, kurtki. Wiekszosc po 20 zł, kutrki zimowe troszkę droższe.
Jak mam coś na krótki rękaw mogę oddac za darmo.

Jeśli ktoś będzie zainteresowany, piszcie.
Nie zrobiłam jeszcze zdjęc ubranek, bo nie wiem czy ktoś w ogóle będzie zainteresowany.

Pozdrawiam

reklama
Witam!

Mam do sprzedania dużo swoich ubrań, noszonych kilka razy, są w bardzo dobrym stanie. Mam siostrę w Anglii i co chwilę mi coś podsyła
biggrin.gif
więc szafa się już nie zamyka.
Najwięcej w rozmiarze 34-36.
Mam bluzki, swetry, spodnie, spódnice, tuniki, kurtki. Wiekszosc po 20 zł, kutrki zimowe troszkę droższe.
Jak mam coś na krótki rękaw mogę oddac za darmo.

Jeśli ktoś będzie zainteresowany, piszcie.
Nie zrobiłam jeszcze zdjęc ubranek, bo nie wiem czy ktoś w ogóle będzie zainteresowany.

Pozdrawiam

Miki najlepiej allegro....jak fajne ciuszki to zejda ja swieze buleczki))a tu podeslij tylko link z allegro.

Do góry