reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

jezeli chodzi ci anulka o grupe prywatna zalozona zostala na wasza prosbe. a ze wzgledu ze bylam w szpitalu przekazalam ja p. cinkowej bo zagladala codziennie. no ale niestety bedzie zagladac rzadko (a pozniej ktos ma pretensje o brak dolaczenia) wiec wrocila do mnie. i moderator jest tylko jeden, chociaz fajnym rozwiazaniem byloby dwoch jednoczesnie w razie naglej dluzszej nieobecnosci jednego.
Ja wiem, nie miałam pretensji :) Zresztą bardziej się zdziwiłam, ze są dwie :) Ale że do obydwu się dopisałam to luzik :)
Pajac. Tacy ludzie mnie denerwuja najbardziej. Mowia jedno, robia drugie.

A ja mam w końcu mdłości i sie z nich bardzo, BARDZO ciesze.
Zaraz napiszecie, ze jeszcze bede zalowac, ale dla mnie to dobry znak.
A najsmieszniejsze w tym jest to, ze sprawdzilam w dzienniku z poprzedniej ciazy kiedy zaczely mi sie mdlosci i wychodzi na to, ze w tym samym dniu ciazy :)
A ja od wczoraj wieczorem. Niestety z tamtej ciąży mam mało notatek. Raczej pamiętam, że cały drugi miesiąc był do kitu, a teraz jakoś lepiej. Ale mdli jednak. Bardzo bym chciała pójść na USG i zobaczyć bijące serduszko...

reklama
Witam się z rana:-) U mnie na razie nie najcieplej, ale widzę, że słonko już się przebija:tak: Poszłam spać po 3 bo nie mogłam zasnąć i wstałam niedawno. Boli mnie żołądek:zawstydzona/y: Przed snem ciągle chciało mi się jeść, więc musiałam podjadać. Teraz żołądek boli mnie z głodu:zawstydzona/y: Do tego zgaga, i wrażliwość na zapachy. Cieszę się jednak z objawów, bo to raczej dobry znak;-)
Dziś robię sałatkę z gyrosa, bo narobiłyście mi smaka, a po południu idę na grilla;-)
Anulka, ale upały u Ciebie, gdzie ty mieszkasz, że tak gorąco?
Polis, nie dziwię się, że się denerwujesz. Powinien Ci dać te godziny co obiecał.

Dziewczyny co za upały...dobrze, że nie mamy terminu na lato, bo rodzić w takich upałach nie jest najprzyjemniej.
Claudia85 pozwoliłam sobie dodać twój przepis na nowy wątek kulinarny, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko:sorry2:

Ja wiem, nie miałam pretensji :) Zresztą bardziej się zdziwiłam, ze są dwie :) Ale że do obydwu się dopisałam to luzik :)

A ja od wczoraj wieczorem. Niestety z tamtej ciąży mam mało notatek. Raczej pamiętam, że cały drugi miesiąc był do kitu, a teraz jakoś lepiej. Ale mdli jednak. Bardzo bym chciała pójść na USG i zobaczyć bijące serduszko...

Ja tak dla scislosci wytlumaczylam. a watek lotowki 2011 jest zamkniety, tak jak prosilyscie zeby z zewnatrz nie bylo wejscia tzn. zeby nikt go obcy nie czytal. do pisania osobistych wywodów :-)

A ja na "biegunie zimna" jak mi teściowa mówiła, kiedy się wyprowadzałam z Warszawy. W Ełku. Upał potworny.
A w sierpniu powrót do Warszawy i może będzie... chłodniej :D

a u mnie lejeeee i nawet z Alą na dwór nie wyszłam bo i jak? wiec mi sie tu wściekała niemiłosiernie a teraz śpi póki co...

Ja właśnie wstałam z godzinnej drzemki, przebudziłam się z bólem żołądka znowu, który przechodzi jak coś zjem:rofl2: Jak dziecko odziedziczy apetyt po tatusiu lub dziadku... ehhhh.... to będzie z niego niezły głodomorek:-p Ja zaraz na zakupy lecę. Robię dziś sałatkę z gyrosa i jakieś mięsko na grilla musimy zrobić. Pogoda niezaciekawa, właśnie padał deszcz, ale może się rozpogodzi:tak:

reklama
moj m tez zaplanowal grila ale ja nic nie szykuje bo nawet nie wspomnial czy bedzie zreszta sam bedzie kucharzyl ja dzis sie nie bardzo czuje. sama nie wiem co mi jest. :-(

Do góry